Üç Kız Kardeş’te güç dengeleri değişiyor, esas heyecan başlıyor!

İclal Aydın’ın çok satan aynı adlı eserinden uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi başarısı dudak ısırtıyor. Hikayesi izleyici tarafından çok sevilen dizide Türkan ve Somer arasındaki dengeler değişiyor. Üç Kız Kardeş dizisinde heyecan belli ki daha yeni başlıyor.

Dün akşam beşinci bölümüyle ekrana gelen Star TV dizisi Üç Kız Kardeş resmen büyük bir başarıya imza atıyor. Reyting savaşına alt sıralardan başlayan ve her hafta yayınlanan bölümüyle yükseliş gösteren dizi geçen hafta zirveye yerleşti. Bu hafta da puanlarını artırarak zirvedeki yerini korumaya başladı.

İlk bölümlerindeki dram ve şiddet içerikleriyle izleyiciler tarafından eleştirilse de dizi başarı grafiğini her bölümde yükseltmeye devam ediyor. Diziden gelen yeni tanıtımda anlaşılıyor ki önümüzdeki bölümlerde izleyiciyi enerjisi daha yüksek ve heyecanlı sahneler bekliyor.

Yeni bölümlerde artık çok daha güçlü duran bir Türkan izleyeceğiz. Başkasını sevdiği halde kendisiyle evlenen ve daha ilk gecelerinde bu evliliğin göstermelik olacağını söyleyen Somer, bakalım bu yeni Türkan karşısında ne yapacak?

Üç kız Kardeş dizisinin ilk bölümünde kasabanın en güzel kızı Türkan, en zengin ailenin oğlu Somer’le evleniyordu. Ancak peri masalı gibi görünen bu hikaye arkasında büyük bir dram barındırıyordu. Somer bir başkasına aşıktı ve annesinin zoruyla bu evliliğe evet demişti. Türkan’a da onu asla sevmeyeceğini açıkça söylemişti. Hatta Türkan kayınvalidesinden şiddet dahi görmüştü.

Bazı izleyiciler hikayenin bu kısmına tepki göstermiş ve kadını mağdur durumda gösterdiğini söylemişlerdi. Ancak hikaye yeni bölümlerinde yeni bir boyut kazanıyor ve daha güçlü bir Türkan’ı izleyicinin karşısına çıkarmaya hazırlanıyor.

 

Üç Kız Kardeş’te güç dengeleri değişiyor, esas heyecan başlıyor! ile ilgili etiketler ğç kız kardeş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.