Üç Kız Kardeş Türkan Hamile mi? Bebek Korman Mı Geliyor?

Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. İlk sezonunda 16 bölüm boyunca izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatan İclal Aydın'ın romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'te beklenen oluyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Türkan'ın mide bulantıları yaşaması bir bebek müjdesini de beraberinde getiriyor. İşte Üç Kız Kardeş 19. bölüm detayları...

Türkan'ın hamileliği Üç Kız Kardeş izleyenlerini heyecanlandırmya devam ediyor. Başrollerinde İclal Aydın, Özgü Kaya, Reha Özcan ve Berker Güven'in rol aldığı dizide Türkan ve Somer'in hayat hikayesi anlatılıyor.

Nesrin'in hafıza kaybı sonrası kendine geldiği Üç Kız Kardeş yeni bölümde Mine'nin Türkan ve Somer'in arasına girmeye devam etmesi izleyiciyi üzmeye devam ediyor. Türkan'ın Mine'nin babasının kim olduğunu öğrenmeye çalışması ilgiyle izlenirken içindeki şüphe kemirmeye devam ediyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ TÜRKAN HAMİLE Mİ?

İclal Aydın'ın romanında uyarlanan ve dramatik sahneleriyle izleyici ekran başına kilitleyen Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Türkan'ın iştahla tost yemesi ve mide bulantıları yaşaması yeni bir bebek mi geliyor sorusuna neden oldu.

Üç Kız Kardeş Türkan Hamile mi? Bebek Korman Mı Geliyor?

Türkan ve Somer'in bebeklerinin olması dizinin bundan sonraki bölümlerinde nelerin yaşanacağı konusunda merak uyandırdı. İşte Türkan'ın hamile olduğunun sinyalini veren o sahneler...

 

 

Üç Kız Kardeş Türkan Hamile mi? Bebek Korman Mı Geliyor? ile ilgili etiketler Hamile Üç Kız Kardeş Türkan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.