Üç Kız Kardeş hem reytinglerde hem sosyal medyada bomba etkisi yarattı!

Beş hafta önce ilk bölümüyle ekrana gelen ve her bölümüyle reytinglerini istikrarlı bir şekilde artırarak zirveye yerleşen Üç Kız Kardeş, sosyal medyaya da damgasını vurdu. Üç Kız Kardeş dizisi, YouTube’da milyonlarca izleyiciye ulaştı.

İclal Aydın’ın çok satan aynı adlı eserinden uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi başarı grafiğini yükseltmeye devam ediyor. Oldukça iddiasız bir şekilde gelen ve her hafta gösterdiği yükselişte çok büyük iddialarla izleyicinin karşısına çıkan Destan dizisini zirvedeki yerinden eden Üç Kız Kardeş, gündeme damgasını vurmaya devam ediyor.

Kanal D’de yayınlanan dizi YouTube’daki izlenme oranlarıyla gündemi salladı. Dizinin beşinci bölümü YouTube’da sadece bir günde 2 milyon izleyiciyi geçti. Altıncı bölüm fragmanı da bir günde 2,3 milyon izleyiciye ulaştı. Bir ay önce yüklenen birinci bölümü de 5,5 milyon kişi tarafından izlendi.

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz otururken, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz kaleme alıyor.

Üç Kız Kardeş sadece reytinglerde değil sosyal medyada da bomba etkisi yarattı! 1

Tartışmalar yaratsa da her bölümüyle reytinglerini yükselten diziye yeni bir oyuncu daha katıldı. Dizinin dördüncü bölümünden itibaren Doktor Metin Meriç karakteri ile Murat Parasayar, güçlü oyuncu kadrosunda yer almaya başladı.

Salı akşamları Kanal D’de ekranlara gelen dizinin bir sonraki bölümü 29 Mart Salı akşamı yayınlanacak. Yine fırtınalar estirmesi beklenen dizide Somer baba olacağını öğrenecek. Üç Kız Kardeş dizisinde İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada, Özgü Kaya, Berker Güven, Melisa Berberoğlu ve Veda Yurtsever başrollerde yer alıyor.

 

Üç Kız Kardeş hem reytinglerde hem sosyal medyada bomba etkisi yarattı! ile ilgili etiketler Üç Kız Kardeş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.