Üç Kız Kardeş dizisinin usta oyuncusu Reha Özcan izleyiciye teşekkür etti!

Kanal D’de yeni başlayan Üç Kız Kardeş dizisi salı akşamları ekranlara damga vurmaya devam ediyor.

İclal Aydın’ın çok okunan aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinin dördüncü bölümü 15 Mart Salı akşamı izleyicilerle buluştu.

Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Veda Yurtsever’in başrollerinde yer aldığı dizi en son yayınlanan bölümüyle de reytinglerde patlama yaparak birinciliği elde etti.

Dizinin baş rol oyuncusu usta isim Reha Özcan da bu başarıya kayıtsız kalmadı ve instagram hesabından yaptığı paylaşımla dizi izleyicisine teşekkür etti.

Üç Kız Kardeş dizisinin usta oyuncusu Reha Özcan izleyiciye teşekkür etti!.. 1

Oyuncu, çekimleri Ayvalık’ta devam eden dizinin setinden oyuncu arkadaşlarıyla fotoğrafını paylaşarak, “Muhteşem dostlarla bir arada, keyifli bir Ayvalık zamanı yaşıyoruz… Gösterdiğiniz alakaya minnettarız. Her sabah daha iyisi için gücümüzü topluyoruz enerjinizle… ” notunu düştü.

Oyuncunun takipçileri de fotoğrafın altına, ‘Harikasınız’, Bu hikayede bir parçamı buldum sanki seyretmiyorum da yaşıyorum’ ve ‘Harika bir ekipsiniz’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Üç Kız Kardeş dizisinin 22 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan 5. bölümünün fragmanı da yayınlandı. izleyiciyi yine çok etkili ve duygusal sahneler bekliyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin usta oyuncusu Reha Özcan izleyiciye teşekkür etti! ile ilgili etiketler Üç Kız Kardeş reha özcan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.