Üç Kız Kardeş Dizisinde Türkan Gerçeği Öğrendi! Türkan'ın Yeni Sevgilisi Geliyor

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Üç Kız Kardeş yeni sezona bomba giriş yaptı. Üç Kız Kardeş 19. bölüm fragmanıyla izleyicinin uzun zamandır beklediği haber de geldi. Somer'in çocuğunun Mine'den olduğunu öğrenen Türkan'ın bir sonraki adımı merak ediliyor. İşte Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı...

Üç Kız Kardeş 18. bölümüyle ekrana geldi. İclal Aydın'ın romanından uyarlanan dizi yeni sezona geçtiğimiz bölüm merhaba dedi. Yaz döneminde çeşitli oyuncuların katıldığı Üç Kız Kardeş beklenen daha iyi bir başlangıç yaptı. Özgü Kaya'nın oynadığı Türkan karakterinin gerçeği öğrenmesiyle birlikte dizide yeni hikaye ne olacak? Somer ve Türkan ayrılacak mı? İşte detaylar...

Berker Güven'in Somer karakteri Üç Kız Kardeş izleyenlerinin şu sıralar nefretle izleniyor. Mine ve Türkan'ın aynı evde kalamsıyla başlayan süreç bir süre sonra Somer'in Mine ile olan ilişkisinin tekrar alevlenmesine neden oldu. Bunu fark eden Türkan ise sürekli Somer ile tartışmak zorunda kaldı.

Öte yandan İclal Aydın'ın oynadığı Nesrin karakteri ise hafıza kaybıyla mücadele ediyor. Ancak dizinin yeni bölümünde de Nesrin Türkan'ı hatırlıyor.

Geçtiğimiz bölümlerde Somer ve Türkan arasında yaşanan kavgalar sonrası Türkan'ın yeni bir sevgilisi olacağı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Kanal yönetimi ve yapımcıdan henüz yeni bir oyuncu açıklaması gelmedi. Romandan uyarlanan Üç Kız Kardeş'te Türkan'ın yeni bir sevgilisi olduğundan bahsediliyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 19. BÖLÜM FRAGMANI

Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanında gelecek haftanın önemli anları paylaşıldı. Ancak Türkan'ın gerçekleri öğrenmesi damga vuruyor. Üç Kız Kardeş 19. bölümüyle gelecek Salı Kanal D'de olacak.

Üç Kız Kardeş Dizisinde Türkan Gerçeği Öğrendi! Türkan'ın Yeni Sevgilisi Geliyor ile ilgili etiketler Üç Kız Kardeş yeni bolüm fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye başkanı Ahmet Cin, CHP'nin Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafının asılmasına yönelik önergeye dikkat çeken bir cevap verdi. Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.