Üç Kız Kardeş Dizisinde Somer'in Babasıyla Yüzleştiği Sahne Mahvetti!

Salı akşamlarının en çok izlenen yapımı Üç Kız Kardeş 28. bölümüyle büyük bir yüzleşmeye sahne oldu. Somer ve babası Özer'in yüzleştiği sahne geceye damga vurdu. Seyirci bu sahne sonrası Berker Güven'in performansını ayakta alkışlarken Somer'in geçmişine flashbacklerle gidilmesi gerektiğini düşündü.

İclal Aydın'ın romanından uyarlanan ve her bölümü olay yaratan Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Seyircisinin gönlünde taht kuran dizi her Salı akşamı Kanal D izleyicisine hem sabrı hem de aile olmanın önemini bir kez daha öğretiyor.

Başrollerinde Berker Güven, Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada, Tayfun Erarslan, İclal Aydın gibi usta isimlerin yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinin son bölümünde Somer ve babası Özer'in yüzleştiği sahne geceye damga vurdu.

YÜZLEŞME DEDİĞİN BÖYLE OLUR

Berker Güven'in ayakta alkışlanan performansıyla bir baba oğulun yüzleştiği sahne Üç Kız Kardeş'in belki de en iyi sahnesi oldu. Kuşkusuz Tayfun Erarslan'ın da tecrübesiyle sahneye anlam kattığını belirtelim.

İşte o sahne

Siz Üç Kız Kardeş son bölüm hakkında ne düşünüyorunuz? Hadi yorumlara...

 

Üç Kız Kardeş Dizisinde Somer'in Babasıyla Yüzleştiği Sahne Mahvetti! ile ilgili etiketler Üç Kız Kardeş Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.