Üç Kız Kardeş Dizisinde Somer Hatalarının Diyetini Ödüyor! Türkan'ın Hamlesi Somer'i Süründürecek

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş 22. bölümde heyecan dorukta. Dizinin yeni bölüm fragmanında Türkan'ın masayı devirmesi hayal çıktı. Ancak gerçekleri öğrenen Türkan'ın yeni hamlesi Somer'i süründürmeye yetiyor. Hatalarının diyetini çok ağır ödeyecek Somer itiraf etmemekte ısrar ediyor. İşte Üç Kız Kardeş 22. bölüm detaylar...

Salı akşamları heyecanın dorukta olduğu Üç Kız Kardeş dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. İclal Aydın'ın romanından uyarlanan dizinin son bölümleri de nefes kesiyor.

Süreç Film imzalı dizinin başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada, Veda Yurtsever, Benian Dönmez gibi yıldız oyuncular yer alıyor.

TÜRKAN'IN HAMLERİ SOMER'İ SÜRÜNDÜRECEK!

Üç Kız Kardeş 22. bölüm önizlemesi de yayınlandı. Geçtiğimiz fragmanda Türkan'ın masayı devirmesinin bir hayal olması izleyiciyi de memnun etmedi. Gerçekleri öğrenen Türkan'ın Somer'den itiraf beklemesi ve evi terk etmesi beklenirken yine pasif bir Türkan görmek kimseyi memnun etmedi.

Ancak Üç Kız Kardeş yeni bölümünde çocuğunu aldırmak isteyen ve evi terk etmeye hazırlanan Türkan'ın Somer'i süründdürmeye başladığını göreceğiz.

Üç Kız Kardeş Dizisinde Somer Hatalarının Diyetini Ödüyor! Türkan'ın Hamlesi Somer'i Süründürecek

Öte yandan Üç Kız Kardeş kitabıyla paralel gitmesi beklenen dizide yapılan değişiklikler herkesin kafasını karıştırdı. Kitaba göre ikilinin de kız çocuklarının olması ve Somer'in Mine ve çocuğunu seçmesi gerektiğini belirten dizinin takipçileri yakın dönemde dizide değişikliklerin yapılmasını bekliyor.

Üç Kız Kardeş 22. bölümü Salı akşamı Kanal D'de olacak.

 

 

Üç Kız Kardeş Dizisinde Somer Hatalarının Diyetini Ödüyor! Türkan'ın Hamlesi Somer'i Süründürecek ile ilgili etiketler Üç Kız Kardeş Dizisi Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.