Üç Kız Kardeş Dizisinde Rüçhan Ters Köşe Yapıyor! Türkan ve Mine Hakkında İntikam Planı Ortaya Çıktı

Salı akşamlarının rekortmen dizisi Üç Kız Kardeş 11. bölümüyle büyük bir ters köşeye hazırlanıyor. Rüçhan'ın akılalmaz planı Türkan ve Mine'yi zorlayacak. Detaylar haberimizde...

Her bölümü bir başka heyecan fırtınasına neden olan Üç Kız Kardeş dizisi Salı akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Dizinin 11. bölümü 10 Mayıs akşamı ekrana gelecek. Ancak Üç Kız Kardeş yeni bölümünde Rüçhan'ın akılalmaz planı ortaya çıkıyor. Üç Kız Kardeş Dizisinde Rüçhan Ters Köşe Yapıyor! Türkan'dan İntikamını Mine'yle Alıyor.

Üç Kız Kardeş Rüçhan'ın ters köşe yapacağı dizinin yeni bölümünde Mine'yi gelin olarak seçmesi sonrası Türkan'ı gözden çıkarıyor. Somer ve Türkan aşkına daha fazla göz yummak istemeyen Rüçhan'ın akılalmaz intikam planı da ortaya çıkıyor.

Üç Kız Kardeş Dizisinde Rüçhan Ters Köşe Yapıyor! Türkan ve Mine Hakkında İntikam Planı Ortaya Çıktı

Türkan ve Somer aşkının ilgiyle izlendiği Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümünde yaşanacakları sizler için araştırdık. Dizinin ilk bölümünden bu yana Türkan'ı istemeyen Rüçhan intikamını alıyor.

Somer Mine'den Vazgeçip Türkan'ın Peşinden Koşuyor!

Özgü Kaya'nın canlandırdığı Türkan karakterinin Berker Güven'in oynadığı Somer ile aşkı dillere destan oldu. Ancak kayınvalide Rüçhan'ın bu aşka karşı çıkması dizinin her bölümüne damga vuruyor.

İclal Aydın'ın kitabından uyarlanan Üç Kız Kardeş 11. bölümüyle Salı akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

Üç Kız Kardeş Dizisinde Rüçhan Ters Köşe Yapıyor! Türkan ve Mine Hakkında İntikam Planı Ortaya Çıktı ile ilgili etiketler Özgü Kaya Üç Kız Kardeş yeni bolüm berker güven
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.