Üç Kız Kardeş Dizisinde İki Ünlü Oyuncu Aşklarını Cümle Aleme İlan Etti!

Salı akşamlarının rekortmen dizisi Üç Kız Kardeş setinde şu sıralar aşk yaşanıyor. Dizide Mine ve Mesut karakterlerini oynayan Nazlı Senem Ünal ve Demircan Kaçel'in arkadaşlığı aşka dönüştü.

Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Kısa sürede izleyicinin beğenisi kazanan Üç Kız Kardeş'te Mesut karakterini oynayan Demircan Kaçel ise dikkat çekiyor. 15. bölümüyle sezon finali yapacak dizide tanışan Demircan Kaçel ve Nazlı Senem Ünal sevgili oldu. Üç Kız Kardeş Dizisinde İki Ünlü Oyuncu Aşklarını Cümle Aleme İlan Etti!

Nazlı Senem Ünal, oynadığı Mine karakteriyle Üç Kız Kardeş dizisi izleyenlerinin dikkatini kısa sürede çekmeyi başardı. Dizide rol arkadaşı Demircan Kaçel ile olan uyumu da konuşulan oyuncu instagram hesabından aşkını ilan etti.

Üç Kız Kardeş Mesut olarak bilinen Demircan Kaçel'in fotoğrafını paylaşan Nazlı Senem Ünal, Paylaşımının altına ''Ve bir de aşk oldu'' notunu düştü.

Üç Kız Kardeş Dizisinde İki Ünlü Oyuncu Aşklarını Cümle Aleme İlan Etti!

Üç Kız Kardeş Mesut Kimdir? Demircan Kaçel Kimdir, Kaç Yaşında?

1999 doğumlu olan Demircan Kaçel, ilk kamera deneyimini 2019 yılında Tek Yürek dizisiyle yaşadı. Ardından 2020'de Cyrano De Bergerac adlı tiyatro oyununda Christian rolünü üstlendi.

Üç Kız Kardeş Dizisinde İki Ünlü Oyuncu Aşklarını Cümle Aleme İlan Etti! - Resim : 2

Demircan Kaçel, Mavera, Yalancılar ve Mumları dizisilerinde rol aldı. Şu sıralar Üç Kız Kardeş dizisinde Mesut karakterini oyunuyor.

 

Üç Kız Kardeş Dizisinde İki Ünlü Oyuncu Aşklarını Cümle Aleme İlan Etti! ile ilgili etiketler nazlı senem ünal demircan kaçel Üç Kız Kardeş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.