Üç Kız Kardeş dizisinde dramın dozu arttı, Özgü Kaya gözyaşı döktürecek

Kanal D’nin, dördüncü bölümüyle ekrana gelecek, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş’in yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Türkan, evliliğinde yaşadığı sorunu ve sevilmediğini Nesrin’e anlatıyor!

Türkan ve annesi arasında geçen duygusal konuşmada Türkan, kocası Somer ile aynı evin içinde yabancı gibi yaşadıklarını ve Somer’den boşanmanın belki de kendileri için en iyisinin olacağını ağlayarak itiraf ediyor. Nesrin, Türkan’ın bu mutsuzluğunu kabul etmiyor ve zamanla düzeleceğini söylüyor. Genç kız gözyaşlarına boğulurken, annesinin verdiği teselli olayı daha da zorlaştırır.

Salı akşamları izleyiciyle buluşan Üç Kız Kardeş dizisinde Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever gibi önemli oyuncular bir araya geldi.

ÖZGÜ KAYA GÖZYAŞI DÖKTÜRECEK

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Betül Yağsağan kaleme alıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan Üç Kız Kardeş yeni bölümleri ile her Salı akşamı Kanal D’de…

Üç Kız Kardeş dizisinde dramın dozu arttı, Özgü Kaya gözyaşı döktürecek ile ilgili etiketler Üç Kız Kardeş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.