Üç Kız Kardeş 8. Bölüm Fragmanı!

Salı akşamlarının en çok izlenen yapımı Üç Kız Kardeş 8. bölüm fragmanı yayınlandı. İclal Aydın'ın romanından uyarlama olan dizinin son bölümü bu akşam ekrana geldi. Peki Üç Kız Kardeş yeni bölümde neler olacak? İşte Üç Kız Kardeş 8. bölüm fragmanı...

Reyting rekorları kıran Üç Kız Kardeş 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Somer ve Türkan'ın birbirine yakınlaştığı dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı...

ÜÇ KIZ KARDEŞ 8. BÖLÜM FRAGMANI

Üç Kız Kardeş Son Bölümde Neler Oldu?

Somer'in bir anlık duygu patlamasıyla sorduğu soru Türkan'ı şüpheye düşürür. Kocasının bir ilişkisi olduğu ve bu ilişkiden de bir bebek beklediğini düşünen Türkan, bu işin peşine düştüğünde hiç ummadığı bir şeyle karşılaşır. Öte yandan Somer'e ulaşamadıkça çılgına dönen Mine, soluğu Rüçhan'ın evinde alır. Onun bu ziyareti bambaşka olaylara gebedir.

Üç Kız Kardeş 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Kanal D Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanında neler var, Somer Türkan’a aşık mı oluyor?

Kızının yuvasında mutlu olduğunu düşünen Nesrin cephesinde de sular durulmamaktadır. Bir yandan Derya ve Dönüş arasındaki tartışmanın sebebini anlamaya çalışırken bir yandan da Fatih'in hiçbir şey yapmamış gibi elini kolunu sallaya sallaya gelişi, geçmiş defterlerin açılmasına ve akrabalar arasında dargınlıklara neden olur.

Üç Kız Kardeş 8. Bölüm Fragmanı! ile ilgili etiketler Üç Kız Kardeş fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.