Üç Kağıtçılar filmi konusu nedir? İşte Üç Kağıtçılar oyuncuları!

Bu akşam STAR TV ekranlarında yayınlanacak Üç Kağıtçılar filmi sinemaseverler tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar Üç Kağıtçılar filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki Üç Kağıtçılar filmi konusu nedir? İşte Üç Kağıtçılar oyuncuları!

Üç Kağıtçılar filmi konusu nedir? Sorusu sinemaseverler tarafından sorulmaya başlandı. Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Üç Kağıtçılar filminin oyuncuları da araştırılıyor. Peki Üç Kağıtçılar filmi konusu nedir? İşte Üç Kağıtçılar oyuncuları!

ÜÇ KAĞITÇILAR FİLMİNİN KONUSU

Horoz Ali, Deve Ömer ve Piç Rıza, cezalarını yeni tamamlayıp hapisten çıkmışlardır. Üç kafadar namuslu bir yaşam sürdürmek için aralarında karar verirler. Horoz Ali uzatmalı nişanlısı Cemile ile evlenip mutlu bir yuva kuracaktır. Söz vermelerine karşın bir süre sonra yine zaaflarına yenik düşen üç uslanmaz; birbirlerinden habersiz ayrı ayrı Fil Abbas adlı mafya babasının paralarını çalmaya karar verirler. Ve her biri tek başına paralara konmaya uğraşır.

ÜÇ KAĞITÇILAR OYUNCULARI

Jaz Martin, Hennely Jimenez, Annamaria Demara

Üç Kağıtçılar filmi konusu nedir? İşte Üç Kağıtçılar oyuncuları! ile ilgili etiketler Sinema film televizyon oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.