Üç hafta 'tam kapanma' iddiası

Gazeteci Candaş Tolga Işık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Konuşabildiğim kabine üyelerinin tamamı yaklaşık 3 haftalık tam kapanma önerisini destekliyor" dedi. Işık, böyle bir karar alınması halinde sürecin pazartesi günü başlayabileceğini belirtti.

Koronavirüs vaka ve vefat sayılarındaki artış devam ederken, gözler bugün yapılacak olan Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısına çevrildi. Salgında bir türlü istenilen yavaşlamanın sağlanamaması nedeniyle kritik toplantıda yeni tavsiye kararların alınması bekleniyor.

Herkes kritik toplantıya kilitlenirken, gazeteci Candaş Tolga Işık, vaka sayılarında azalma olmaması durumunda kabinenin gündeminin 'tam kapanma' olacağını söyledi.

Işık, önümüzdeki hafta toplanacak Bakanlar Kurulu'nun ana gündeminin tam kapanma olacağını belirterek bazı kabine üyelerinin 3 haftalık kapanma önerisini desteklediğini ifade etti.

Üç hafta 'tam kapanma' iddiası

Işık, tam kapanmanın pazartesi başlayıp bayram sonuna kadar devam edebileceğini belirterek Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

DESTEKLEYEN İSİMLER VAR

"Hasta sayılarında dikkate değer bir düzelme olmazsa -ki olacak gibi görünmüyor- pazartesi Bakanlar Kurulu'nun ana gündemi önümüzdeki hafta başlayıp bayram sonunda bitecek tam kapanma. Konuşabildiğim Kabine üyelerinin tamamı yaklaşık 3 haftalık bu tam kapanma önerisini destekliyor."

Üç hafta 'tam kapanma' iddiası ile ilgili etiketler Koronavirüs Bilim Kurulu Sağlık Bakanlığı tam kapanma kısıtlama
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.