Üç büyük de istedi! İşte Babel'in tercihi / ÖZEL

Fulham'da forma giyen Hollandalı futbolcu Ryan Babel için Süper Lig devleri karşı karşıya. Galatasaray'ın Babel için önerdiği ücrete SuperHaber ulaştı! Ryan Babel transferinde son detaylar haberimizde.

Devre arası transfer döneminde Beşiktaş'tan Fulham'a transfer olan Ryan Babel sezon sonunda İngiliz ekibinden ayrılma hazırlığı yapıyor.

SuperHaber yazarı Levent Ümit Erol'un ulaştığı bilgilere göre, Ryan Babel için Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray devrede. Hollandalı futbolcunun Beşiktaş'a dönmek istemediği öğrenildi. 

GALATASARAY'DAN 3 MiLYON EURO

Fenerbahçe'nin de istediği Ryan Babel transferinde Galatasaray bir adım önde. Fatih Terim'in transferine onay verdiği Ryan Babel için Galatasaray'ın yıllık 3 milyon euro önerdiği ve Ryan Babel'in bu teklife sıcak baktığı bildirildi. Galatasaray'da forma giyen bir diğer Hollandalı Donk'un menajeri ile Babel'in menajerinin aynı olması da bu transferde Galatasaray'ın elini güçlendiren diğer bir koz. Ryan Babel'in yeni sezonda Galatasaray forması giymesi bekleniyor.

İşte Levent Ümit Erol'n açıklamaları:

SuperHaber Özel

Üç büyük de istedi! İşte Babel'in tercihi / ÖZEL ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Fatih Terim Ryan Babel Levent Ümit Erol
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.