Üç başlı doğan bebek şoke etti! Vatandaşlar 'tanrı' diyerek tapmaya başladı!

Hindistan'da üç başlı doğan bebek görenleri hayrete düşürdü. Doktorların "Sağlık sorunu yok" diyerek taburcu ettikleri bebeği görenler onun tanrının vücut bulmuş hali olduğuna inanıyor. Ziyaretçi akınına uğrayan evde, üç başlı bebek kutsanlaya bile başladı.

Her geçen gün ilginç olaylarla adından söz ettiren Hindistan'ın Uttar Pradesh eyaletinde üç başlı olarak doğan bebek şoke etti.

"TANRININ VÜCUT BULMUŞ" HALİ DENİYOR

Bebeği gören insanlar tanrının vücut bulmuş hali olduğuna inanıp bebeği kutsamaya başladı. Annesinin normal bir hamilelik yaşadığı belirtilirken, bebeğin üç başlı olarak dünyaya gelmesi doktorlar dahil herkesi şoke etti.

BEBEĞİN KUTSAL OLDUĞUNA İNANIYORLAR

Adı Ragini olan anne bebeği dünyaya getirdikten sonra yapılan muayenede ne bebekte ne kendisinde herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadığını söyledi. Üç başlı olmasına rağmen bebekte de bir rahatsızlık görülmemesi üzerine aile evlerine taburcu edildi. Anne Ragini, yaptığı açıklamada bebeği dünyaya geldikten sonra insanların bebeğin kutsal olduğuna inanıp evlerine akın ettiklerini ve bu durumun kendilerini çok rahatsız ettiğini söyledi.

İNSANLAR EVE AKIN ETTİ

Yerel gazeteler bebeğin üç başlı doğduğunu ve bunun kutsal bir durum olduğunu duyurdu. Bunun üzerine insanlar bebeği kutsamak için eve akın etmeye başladı. Bebeğin kafasının düzeltilmesi için herhangi bir ameliyat geçirip geçirmeyeceği hakkında açıklama yapılmadı.

Üç başlı doğan bebek şoke etti! Vatandaşlar 'tanrı' diyerek tapmaya başladı! ile ilgili etiketler Hindistan Bebek üç başlı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.