Üç ay arayla 2 kez virüse yakalandı

3 ay önce koronavirüs salgınıyla mücadele ederek iyileşen Mehmet Seziş, 2. kez koronavirüse yakalandı. Tekrar koronavirüsü yenen Mehmet Seziş tedavi sürecini anlattı. Seziş vatandaşlara seslenerek, "Ben bir kez yakalandım, tekrar yakalanmam' diye rahat davranmasınlar, maske ve mesafeye muhakkak uysunlar" dedi.

Yalova'da yaşayan 57 yaşındaki Mehmet Seziş, koronavirüse  ilk olarak nisan ayında yakalandı ve bir hafta Yalova Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Tedavi sürecinin ardından taburcu oldu ve 14 günlük ev karantinasına alındı.

Üç ay arayla 2 kez virüse yakalandı

CENAZE ZİYARETİ SONRASI TÜM AİLE KORONA OLDU

Mehmet Seziş koronavirüse yakalanmasının ardından tekrar yakalanmayacağını düşünerek daha rahat davrandığını belirtti ve sözlerini şöyle sürdürdü:

"Rahat davrandım, ikinci kez temmuz ayında salgına tekrar yakalandım ve daha ağır geçirdim. Bursa'da bir yakınımızın cenazesine gittik, dönüşte babam, annem, ben, eşim, gelinim, oğlum hepimiz virüse yakalandık. 12 gün ilaç tedavisi gördüm. Ardından beni taburcu ettiler. Yeniden 14 gün ev karantinası verdiler. Bugün doktorumla görüştüm, 'Artık özgürlüğüne kavuştun' dedi."

Üç ay arayla 2 kez virüse yakalandı - Resim : 2

Mehmet Seziş'in babası ise virüs nedeniyle geçen ay hayatını kaybetti.

"TEKRAR YAKALANMAM DEMEYİN"

Seziş, vatandaşlara da uyarılarda bulundu:

"'Ben bir kez yakalandım, tekrar yakalanmam' diye rahat davranmasınlar, maske ve mesafeye muhakkak uysunlar."

 

Üç ay arayla 2 kez virüse yakalandı ile ilgili etiketler Yalova Koronavirüs yalova devlet hastanesi korona tedavisi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.