U17 derbisinde öyle bir tekme attı ki... / VİDEO

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan U17 derbisinde yaşanılan bir pozisyon sosyal medyanın gündemine oturdu.

Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde oynanan Fenerbahçe-Galatasaray U17 karşılaşmasının 30. dakikasında sarı lacivertli bir oyuncu, topla birlikte süratlenen rakibine çok sert bir müdahalede bulundu.

Pozisyonun ardından acılar içinde yerde kalan Galatasaraylı genç futbolcunun yardımına önce takım arkadaşları koştu. Sarı kırmızılı futbolcular bu sert hareket sonrası hakeme kırmızı kart itirazında bulundu ancak müdahaleyi yapan Fenerbahçeli oyuncu sarı kart gördü.
Kısa sürede sosyal medyaya düşen bu görüntü sonrası Fenerbahçeli futbolcunun yaptığı sert faul tepki çekti. Karşılaşmayı 2002 doğumlu Mustafa Kapı’nı attığı gollerle 2-0 Galatasaray kazandı.

U17 derbisinde öyle bir tekme attı ki... / VİDEO ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Derbi u17 faul
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.