Tymoteusz Puchacz sözleşme imzalamak için yarın Trabzon'a geliyor

Süper Lig'de şampiyonluğun güçlü adayı Trabzonspor, devre arası transferlerine hız kesmeden devam ediyor. Kouassi ve Visca'nın ardından üçüncü transferine imza attırmaya hazırlanan Trabzonspor, Unıon Berlin'de forma giyen Tymoteusz Puchacz ile anlaştı.

Trabzonspor, Jean Evrard Kouassi ve Edin Visca'nın ardından 3. transferini de tamamladı. Polonyalı sol bek Tymoteusz Puchacz sözleşme imzalamak için yarın Trabzon'a geliyor. 

Prensip anlaşması yapılan 22 yaşındaki sol bek oyuncu, sağlık kontrolünden geçmek ve sözleşme imzalamak için yarın Trabzon'a gelecek. 

Union Berlin'e bu yaz 2.5 milyon euro bonservisle transfer edilen ancak Bundesliga'da hiç forma giyemeyen Puchacz, Polonya Milli Takımı'nın formasını 10 kez giydi.

Bordo-Mavililer bir süre önce sol bek pozisyonu için Dinamo Tiflis takımından 19 yaşındaki Gürcü oyuncuyla görüşmeler yapmış ancak transfer masası dağılmıştı.

ABDÜLKADİR PARMAK VEDA ETTİ 

Tymoteusz Puchacz sözleşme imzalamak için yarın Trabzon'a geliyor

Trabzonspor'da Abdülkadir Parmak kulüple yollarının ayrıldığını açıkladı.

Tecrübeli orta saha, Instagram hesabından yayınladığı mesajla bordo mavili kulübe ve taraftarlara veda etti. Giresunspor, Kayserispor ve Konyaspor'un transfer listesinde bulunan Parmak mesajında, "Sayın Hocam Abdullah Avcı ile almış olduğumuz ortak bir karar çerçevesinde, sezon sonuna kadar 61 numaralı formamdan ayrılıyorum. Şampiyonluk yarışında kulübüme ve takım arkadaşlarıma gönülden başarılar dilerim. Bu kısa ayrılık sonrasında çok daha güçlü ve kulübüme çok daha faydalı olacak şekilde geri döneceğim" ifadelerini kullandı. 

Tymoteusz Puchacz sözleşme imzalamak için yarın Trabzon'a geliyor ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdülkadir Parmak Tymoteusz Puchacz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.