Sivasspor'dan 4 gollü Antalyaspor galibiyeti

Sivasspor'un yükselişi Antalya deplasmanında da devam etti. Akdeniz ekibini 4-2 mağlup eden Yiğidolar yenilmezlik serisini 10 maça, puanını ise 44 'e yükseltti. Devre arasında Beşiktaş'tan kiralanan Tyler Boyd, Kırmızı-Beyazlı takımda 5 gole ulaştı.

Süper Lig'in 33. haftasında Antalyaspor'a konuk olan Sivasspor, zorlu deplasmanda 4-2 galip geldi. Antalya'ya 9 maçlık yenilmezlik serisiyle giden Yiğidolar, seriyi 10 maça çıkardı.

Henüz ilk dakikada Tyler Boyd'un golüyle öne geçen Kırmızı-Beyazlılar, 27'de Fredy'nin penaltı golüyle yakalandı ancak 26 yaşındaki Amerikalı forvetiyle 36'da yeniden öne geçti. Devre arasında Beşiktaş'tan kiralanan Boyd, Sivasspor formasıyla 10 maçta 5 gole ulaştı.

Rıza Çalımbay'ın takımı 47'de Mustapha Yatabare'nin golüyle skoru 1-3 yaptı. Fredy 67'de kendsinin ve takımının 2. golünü atsa da bir geri dönüş gerçekleşmedi. Hançeri saplayan isim 90+1'de Erdoğan Yeşilyurt oldu.

Sivasspor'dan 4 gollü Antalyaspor galibiyeti

Sivasspor bu galibiyetle puanını 44'e yükseltti. Üst üste 2. yenilgisini alan Ersun Yanal'ın takımı ise 39 puanda kaldı. Yiğido 34. haftada Konyaspor'u ağırlayacak. Türkiye Kupası finalisti Antalyaspor ise Kayseri deplasmanında...

Sivasspor'dan 4 gollü Antalyaspor galibiyeti ile ilgili etiketler Sivasspor Antalyaspor Tyler Boyd Ersun Yanal Rıza Çalımbay Fredy
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.