Twitter’ı sallayan Orkid reklamı masada!

Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, gazeteci-yapımcı Elif Dağdeviren ve yazar Selahattin Yusuf ile “Sosyal Alem” yeni bölümüyle yayında…

Türkiye’nin yakından tanıdığı 3 önemli isim, ''Sosyal Alem''in yeni bölümünde sosyal medyanın en çok konuşulan başlıklarının izini sürmeye devam ediyor.

Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, gazeteci-yapımcı Elif Dağdeviren ve yazar  Selahattin Yusuf, “Sosyal Alem”in yeni bölümünde büyük tartışmaya neden olan Orkid reklamını masaya yatırdı. İngilizce olarak yayınlanan ve Türkiye’ye yönelik negatif yaklaşımıyla büyük tepki çeken reklamın kodlarını deşifre eden 3’lü, yine ufuk açıcı bir sohbetle SuperHaber izleyicileriyle buluşuyor.

’Sosyal Alem’in yeni bölümü, SuperHaber YouTube kanalında yayında. 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Twitter’ı sallayan Orkid reklamı masada! ile ilgili etiketler Deniz Ülke Arıboğan Elif Dağdeviren selahattin yusuf sosyal alem
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.