"Twitter'ı engellemek özgürlüğü engellemektir"

MESAM başkanlığına seçilen ve ardından yaptığı açıklamalarla gündeme oturan Coşkun Sabah, Açık ve Net programında Kübra Par'a dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

MESAM başkanlığına seçilen Coşkun Sabah Habertürk TV'ye konuk oldu. Açık ve Net, programında Kübra Par'ın sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, kendisi hakkında yapılan eleştiriler ilgili açıklamalarda bulundu.

Sabah, Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e verdiği röportajda “Yetkim olsa bir dakika durmam Türkiye’de Twitter’ı yasaklarım” diyerek okları bir kez daha üzerine çekmişti.Habertürk TV’deki röportajında Sabah, geri adım attı.

"TWİTTER'I ENGELLEMEK ÖZGÜRLÜĞÜ ENGELLEMEKTİR"

Coşkun Sabah, “Twitter'ı engellemek özgürlüğü engellemektir. Küfür, karalama ve iftira için kullanılacaksa eğer hiç kullanılmasın, kapatılsın daha iyi. Biri bana küfrederse, ben de karşılığını veririm. 100 küsür tane savcılığa intikal eden şikayetlerim var. Cem Yılmaz bile kapattı bir ara sosyal medya hesabını... Twitter küfür için kullanılmasın” ifadelerini kullandı. Coşkun Sabah tepki çeken MESAM’a atandığına dair kararın paylaşması hakkında ise “Kabul ediyorum o tweet'i atmam hataydı” diye konuştu.

"BENİM AK PARTİ İLE HİÇBİR BAĞIM YOK"

Yandaş olduğuna dair eleştirilere de yanıt veren Sabah, “Benim AK Parti ile hiçbir bağım yok. Hükümetten bir gün bile nemalanmadım. Bunu da Cumhurbaşkanımızın Huber Köşkü'ndeki iftar yemeğine bağlıyorlar. Bütün Türkiye orada... İpek Açar ve Fuat Güner de yönetimde. Onların hükümetle bağlantısı var mı? 7 kişi hükümete yakınlık kriteriyle saptanmadı. Ben politikaya girmem. Yalaka olduğum iftira, politik görüşümü söylemem. Sanatçının herkese eşit olması lazım” diye konuştu.

"FETÖ BANA ENGEL OLDU"

Sabah ayrıca, FETÖ'nün kendisini bir dönem engellediğini de söyledi. Coşkun Sabah, “Bir kurumda televizyon programı yapmak için görüşmeler oluyordu. Gönül koymuş olmak için olabilir. Onun açılımı tahmin ettiğiniz gibi değil. Belli bir kurumda FETÖ'de baskındı. Orada benim program yapmama sıcak bakılmıyordu. FETÖ gittikten sonra ben kurumda program yaptım. Yani açılımı bu. Birtakım engellemeler vardı” dedi.

"Twitter'ı engellemek özgürlüğü engellemektir" ile ilgili etiketler FETÖ coşkun sabah mesam Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.