Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk açıkladı: Ücretli mi olacak?

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, Twitter kullanıcıları tarafından merak edilen bir soruya yanıt verdi. Musk, iş insanları ve siyasetçilerin sosyal medya platformunda kalmak için "cüzi" bir ücret ödemeleri gerekebileceğini söyledi. Ayrıca Elon Musk, Twitter'ın sıradan kullanıcılar için ücretsiz olarak kalacağını belirtti.

Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk, devlet yetkilileri ve şirket hesaplarının gelecekte ücretli olabileceği açıklamasını yaptı. Sıradan Twitter kullanıcılarından herhangi bir ücret alınmayacak.

Elon Musk gelecek dönemlerde Twitter'da belli hesapların ücretli olabileceğini duyurdu. Twitter'a büyük yeniliklerin geleceğini belirten Musk, kendi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ''Twitter sıradan kullanıcılar için her zaman ücretsiz olacak, ancak ticari/resmi kullanıcılar için küçük bir maliyet olabilir.'' ifadelerini kullandı.

Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk açıkladı: Ücretli mi olacak?


Musk daha önceki açıklamalarında, Twitter'ı "yeni özellikle geliştirerek daha iyi noktaya getireceğini" söylemişti. Musk, platformdan "trol" kullanıcıları da kaldırmayı ve tamamen gerçek kullanıcılarla devam etmeyi de hedeflediğini söylüyor.

 

 

Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk açıkladı: Ücretli mi olacak? ile ilgili etiketler Twitter elon musk
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.