Twitter'dan video nasıl indirilir? Hassas içerik nasıl açılır?

Twitter'dan video nasıl indirilir? Milyonlarca kullanıcıya sahip Twitter'daki videoları başka sosyal medya mecralarında paylaşmak isteyen kullanıcılar Twitter'da video indirme işleminde sorunlar yaşıyor. Twitter nasıl video indirilir? sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. İşte Twitter'dan video nasıl indirilir? Hassas içerik nasıl açılır? Merak edilen detaylar haberimizde...

Twitter'dan video nasıl indirilir? Twitter nasıl video indirilir? sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. Milyonlarca kullanıcıya sahip Twitter'daki videoları başka sosyal medya mecralarında paylaşmak isteyen kullanıcılar Twitter'da video indirme işleminde sorunlar yaşıyor. İşte Twitter'dan video nasıl indirilir? Hassas içerik nasıl açılır? Merak edilen detaylar haberimizde...

ADIM ADIM TWİTTER VİDEO İNDİRME İŞLEMLERİ

1) indirmek için video Tweet bulun.

2) Şimdi tweet bağlantısını kopyala.

3) Tweet bağlantısını yukarıdaki URL metin kutusuna yapıştırın.

4) Şimdi farklı biçimlerdeki indirme bağlantılarını alacaksınız.

5) Videoyu mp4 formatında indirmek için indirme bağlantısını tıklamanız yeterlidir.

6) Eğer mp3 formatında video istiyorsanız, tabloda da seçenek var. Mp3 kutusundaki indirme bağlantısına tıklamanız yeterlidir.

7) İndirme bağlantısını tıklatarak değilse, indirme bağlantısına sağ tıklayın ve Farklı Kaydet'i tıklayın. bağlantısını bilgisayarınıza kaydetme seçeneği.

TWİTTER'DA VİDEO İNDİRME İÇİN TIKLAYINIZ:

https://www.getmytweet.com/tr/

TARAYICINIZA EKLENTİ EKLEYEREK TWİTTER'DA VİDEO İNDİRME

Chrome veya Mozilla tarayıcısına yükleyeceğiniz eklentilerle, oldukça kolay bir şekilde Twitter video indirme işlemini yapabilirsiniz.

Her iki tarayıcı için de Twitter Video Downloader isimli eklentiyi kullanabilirsiniz. Eklentilerin indirme linklerini aşağıda görebilirsiniz.

UYGULAMA İLE TWİTTER'DA VİDEO İNDİRME

Dilerseniz Android cihazlarınıza yükleyeceğiniz uygulamalar ile de bu işlemi yapmak mümkün. Bunun için Google Play Store üzerinde yer alan “Save TwitterVideos GIF” uygulaması ile hem videoları hem de GIF’leri telefonunuza indirebilirsiniz.

Twitter'dan video nasıl indirilir? Hassas içerik nasıl açılır? ile ilgili etiketler Twitter video İnternet nasıl indirilir hassas
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.