Twitter'dan 'Türkiye' kararı! Hesaplar devlete teslim edildi

Sosyal medya devi Twitter, 'Turkiye' ve 'Turkey' isimli kullanıcı adlarını alan hesapları önce askıya aldı, daha sonra devlete teslim etti. Turkiye isimli hesaptan sabaha karşı ilk tweet geldi.

Her gün milyonlarca kişinin girdiği ve saatlerce vakit geçirdiği Twitter'da "Turkey" ve "Turkiye" adlı hesapların sahipleri konusunda önemli gelişmeler yaşandı. 

TWITTER TÜRKİYE'YE TESLİM EDECEK

Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur, konuyla ilgili gelişmeyi Twitter hesabından duyurdu. Cesur şunları yazdı: "Dünden bu yana paylaşımları tartışılan ve şikayet konusu olan @Turkiye ve @Turkey kullanıcı adları, girişimlerimiz sonucu Twitter tarafından askıya alındı. Askıya alınan bu kullanıcı adları inşallah yakın zamanda Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne teslim edilecek."

Twitter'dan 'Türkiye' kararı! Hesaplar devlete teslim edildi

"TURKİYE" HESABINDAN TWEET ATILDI

Öte yandan geçtiğimiz gece saatlerinde ise "Turkiye" hesabından "Türkiye Cumhuriyeti Devleti" paylaşımı yaptığı görüldü. Hesabın profil fotoğrafında Türk bayrağı yer alırken isim yerinde de Türkiye Cumhuriyeti yazdığı görüldü.

Twitter'dan 'Türkiye' kararı! Hesaplar devlete teslim edildi - Resim : 2

Twitter'dan 'Türkiye' kararı! Hesaplar devlete teslim edildi ile ilgili etiketler Türkiye Twitter Sosyal Medya turkey
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.