Twitter'dan mavi tık kararı! Alma yöntemi değişiyor

Gelen son dakika haberine göre; Dünyanın en popüler sosyal medya platformları arasında yer alan Twitter, onaylanmış hesap yani mavi tık uygulamasını yeniden açmaya hazırlanıyor.

Twitter'ın doğrulanmış hesapları göstermek için verdiği "mavi tık" yeniden açılıyor.

SEÇENEK 'YENİDEN' GETİRİLDİ

Sitenin yeni geliştirilen beta versiyonunu inceleyen blogger Jane Manchun Wong, ayarlar kısmına "doğrulama isteme" seçeneğinin getirildiğini fark etti.

ŞARTLARI HENÜZ BİLİNMİYOR

Twitter üzerindeki doğrulama özelliğinin kimlere hangi şartlarda verildiği/verileceği konusu net olarak bilinmiyor. Şirket bunu toplumda öne çıkan kişilerin kimliğini doğrulamak üzerine yaptığını belirtse de "mavi tıklı" hesaplar genelde "önemli hesaplar" gibi algılanabiliyor.

ESKİSİNDEN FARKLI OLACAK

Yeni getirilen doğrulama talebi eskisinden farklı olacak. Twitter, yeni sistemde doğrulanmak için gerekli olan şartları halka açıklayacağını belirtti. Bu doğrultuda şartları dolduran tüm kullanıcılar, "mavi tık" almak için başvurabilecek. Seçeneğin ne zaman ageleceği ise soru işareti.

Twitter'dan mavi tık kararı! Alma yöntemi değişiyor

 

Twitter'dan mavi tık kararı! Alma yöntemi değişiyor ile ilgili etiketler Twitter Sosyal Medya mavi tik mavi tık paralı mı? mavi tık nasıl alınır?
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.