Twitter'daki "ölmüş" rezilliğine CHP'den destek

Sosyal medyada dün FETÖ'cü hesaplar tarafından dolaşıma sokulan iddialar, "ölmüş" etiketi altında çirkin bir algı operasyonuna dönüştü... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlığı üzerinden yürüyülen bu algı operasyonuna CHP'li  Aykut Erdoğdu'nun da itibar etmesi tepki topladı...

Sosyal medya, Türkiye siyasetini dizayn etmek isteyen çevrelerin başlıca enstrümanı haline geldi.

Geçmiş dönemde Gezi Parkı olayları ile 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde yalan haberlerin yaygınlaştırılması ve kamuoyunu yanıtlamaya yönelik kullanılan Twitter'da dün de çirkin bir kampanya düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlığı üzerinden yapılan çirkin paylaşımlar, bir anda Twitter'da gündem oldu.

Başta FETÖ'cüler olmak üzere, Türkiye düşmanı çevreler "ölmüş" etiketi altında kümelenerek asılsız iddialarla toplum üzerinde psikolojik harp başlattı.

Ancak, FETÖ'nün sosyal medyada yaydığı bu iddialar, muhalefet partilerinden de destek gördü.

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu da FETÖ kaynaklı bu dedikodulara itibar ederek bu konuda sosyal medyada bir paylaşım yaptı.

Erdoğdu, sosyal medya hesabında, sağduyulu vatandaşların tepkisini toplayan şu açıklamalarda bulundu;

"Erdoğan’ın sağlık durumu ile ilgili WhatsApp mesajları dönüp duruyor.  Siyasi hayatım Erdoğan ile mücadeleyle geçti… Erdoğan’ın bana açtığı onlarca davada haksızlığa uğradım… Tek dileğim Erdoğan’ın seçimlere sağlıklı ve zinde olarak girmesi ve sandıkta Halka hesap vermesi…"

 

Twitter'daki "ölmüş" rezilliğine CHP'den destek ile ilgili etiketler CHP Erdoğan aykut erdoğdu olmuş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.