Twitter’da büyük güvenlik açığı! Milyonlarca kullanıcı ifşa oldu

Twitter, yeni bir güvenlik açığı ile sarsıldı. Son ihlal yüzünden e-posta ve telefon numaralarının ilişkili olduğu hesaplar deşifre edildi. Güvenlik ihlalinin geçtiğimiz yılın Haziran ayında uygulanan bir güncellemeden kaynaklandığı belirtildi. İhlal, 2022’nin Ocak ayına kadar fark edilmedi.

Popüler sosyal medya platformu Twitter, kullanıcıları etkileyen yeni güvenlik açığı keşfetti. Şirket tarafından doğrulanan yeni ihlal, hackerların hesap bilgilerine kolayca erişimesini sağlıyor. Yeni açık sayesinde bilgisayar korsanları, e-posta adresinin veya telefon numarasının ilişkili olduğu hesapları bulabiliyor.

GÜVENLİK AÇIĞI HAZİRANDAN OCAK AYINA KADAR FARK EDİLMEDİ

Sosyal medya devi tarafından geçtiğimiz hafta paylaşılan bir rapor, bilgisayar korsanlarının yararlandığı yeni güvenlik sızıntısını ortaya çıkardı. Güvenlik ihlalinin geçtiğimiz yılın Haziran ayında uygulanan bir güncellemeden kaynaklandığı belirtildi. İhlal, 2022’nin Ocak ayına kadar fark edilmedi.

Twitter’da büyük güvenlik açığı! Milyonlarca kullanıcı ifşa oldu ile ilgili etiketler Twitter güvenlik açığı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.