Twitter'da "Başarılar PSV" kavgası... Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarları birbirine girdi

Galatasaray'ın PSV deplasmanı öncesi taraftarlar arasında eski defterler açıldı... Beşiktaş taraftarlarının "Başarılar PSV" kampanyasına Fenerbahçeliler de katıldı. Türk futbolunun yakın tarihindeki ezeli rekabetten akılda kalanlar tek tek hatırlatıldı. Galatasaraylılar "Ama bizim UEFA Kupamız var" şarkısını daha yüksek sesle söylemeye başladı. İşte bazen güldüren bazen de düşündüren o tartışma...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında bu akşam Hollanda ekibi PSV Eindhoven'e konuk oluyor. Sarı-Kırmızılılar'ın zorlu randevusu öncesi sosyal medyada taraftar birbirine girdi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarı "Başarılar PSV" etiketiyle Hollanda ekibini desteklediklerini ilan etti. Galatasaray taraftarları bu duruma tepki gösterdi. 

Twitter'da "Başarılar PSV" kavgası... Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarları birbirine girdi

Beşiktaş 2016-17 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde Lyon'a penaltılarla elenip yarı finalin kıyısından dönmüştü. Siyah-Beyazlılar belki de Türkiye'ye 2. kez UEFA Kupası'nı getirememe üzüntüsü yaşarken Galatasaray'ın resmi Twitter hesabından yapılan UEFA Kupası göndermesi tepki çekmişti.

Şimdi de Beşiktaş taraftarları, benzer bir karşıtlık oluşturdu. Sezonu şampiyon tamamlayan ve Devler Ligi'ne direkt katılacak olan Siyah-Beyazlılar, Galatasaray'ın da gelmesiyle yayın gelirinin bölünmesini istemiyor. İşte sosyal medyadaki "Başarılar PSV" kavgasından bazı paylaşımlar;

GALATASARAY İLE PSV 7. KEZ KARŞI KARŞIYA

Sarı-kırmızılı ekibin yeni sezondaki ilk resmi maçı olacak karşılaşma, Eindhoven kentindeki Philips Stadı'nda oynanacak ve TSİ 22.00'de başlayacak. Mücadeleyi İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Karşılaşma TV8'den canlı yayımlanacak.

Galatasaray ile PSV, Avrupa kupalarında 7. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan 6 maçın 4'ünü PSV, 2'sini ise Galatasaray kazandı.

Bu maçlarda PSV 10 gol atarken, Galatasaray 6 gol kaydetti. İki takım, 1987-1998 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası ilk turunda, 2001-2002 ve 2005-2006'da ise Şampiyonlar Ligi grup aşamasında kozlarını paylaşmıştı.

Son yıllarda Avrupa'da başarıya hasret kalan Cim Bom, Avrupa kupalarında çıktığı 288 nmaçın 101'inden galibiyetle ayrıldı. 112 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 75 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı. Avrupa arenasında rakip fileleri 383 kez havalandıran sarı-kırmızılar, kalesinde ise 431 gole engel olamadı.

Twitter'da "Başarılar PSV" kavgası... Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarları birbirine girdi ile ilgili etiketler Galatasaray Beşiktaş Fenerbahçe psv
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.