Twitter Trump'ı 'loser' ilan etti

Her fırsatta seçim sonuçlarını kabul etmediğini söyleyen mevcut Donald Trump'ın açıklamaları sosyal medya platformlarında engelleme ile karşılandı. Özellikle Twitter'da Trump'ın birçok mesajına etiket geldi. Son olarak ise Twitter'da yapılan 'kaybeden' anlamına gelen İngilizce 'loser' aramasında kişiler sekmesinin en başında Trump'ın hesabı görülüyor.

Trump'a Twitter'dan bir şok daha geldi. 4 yıllık başkanlığı boyunca sosyal medya platformlarıyla sık sık karşı karşıya gelen Donal Trump, seçim sonuçları açıklanana kadar da platformlarla sorun yaşamaya devam etti.

Twitter'da pek çok tweeti sansürlenen Donal Trump'ın bazı tweetlerine de, Twitter tarafından kullanıcıları uyaran etiketler konuldu.

2020 Başkanlık seçimini Joe Biden'ın kazanmasının ardından Twitter'da 'kaybeden' anlamına gelen İngilizce 'loser' kelimesi kişilerde arandığı zaman ilk sırada Trump'ın hesabı çıkıyor.

Twitter Trump'ı 'loser' ilan etti

Twitter Trump'ı 'loser' ilan etti ile ilgili etiketler ABD seçim Trump Twitter biden
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.