Twitter NFT Profil Resmi Özelliğini Yayına Aldı! İşte desteklenen Kripto Cüzdanlar

Twitter NFT profil resmi özelliğini yayına aldı. Yeni özellik ile kullanıcılar kripto cüzdanlarını twitter profil fotoğraflarına bağlayabiliyor. İşte desteklenen kripto cüzdanlar...

Twitter Blue, kısa bir süredir test ettiği NFT profil resmi özelliğini yayına aldığını duyurdu. iOS için duyurulan bu yeni özellikle birlikte kullanıclar satın aldıkları NFT'leri twitter profil resmi yapabiliyor.

Twitter Profiline NFT Yerleştirme Nasıl Yapılır?

Kripto cüzdanlarını da aynı zamanda twitter profil fotoğraflarına bağlayabilecek kullanıcılarin resmi altıgen olarak görülüyor.

Twitter hesabınızda profil düzenle düğmesine bastıktan sonra, karşınıza çıkan açılır pencerede "NFT seç" seçeneğine dokunun. Ardından cüzdanını bağla ituşuna dokunarak, size sunulan cüzdan seçenekleri arasından tercihinizi yapın.

Bu adımın akabinde cüzdanınızdaki NFT'leri görüntüleyebileceksiniz. Dilediğiniz NFT'yi seçerek profil resminiz olarak kullanabilirsiniz.

Desteklenen Kripto Cüzdanlar

Bunlar arasında Argent, Coinbase Wallet, Ledger Live, MetaMask, Rainbow ve Trust Wallet yer alıyor.

Twitter NFT Profil Resmi Özelliğini Yayına Aldı! İşte desteklenen Kripto Cüzdanlar ile ilgili etiketler Twitter NFT profil resmi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.