Twitter mavi tik ücreti belli oldu!

Onaylanmış hesaplara verilen ücretli mavi tikin Türkiye fiyatı ortaya çıktı.

Twitter'ı tamamen satın almasından sonra aldığı kararlar ile dünya basınına oturan Elon Musk, şimdi de Türkiye twitter mavi tik ücreti ile gündeme geldi.

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Elon Musk, onaylanmış hesaplarda kullanılan mavi tik hizmetini ücretli hale getirdi. Yalnızca 8 dolar ödeyen Twitter Blue kullanıcılarına verilen mavi tik, şimdi Türkiye’ye de geldi. 

Twitter mavi tik ücreti belli oldu!

Türkiye kullanıcılarının mavi tik işaretinin ne kadar olacağını merak ediyordu. Nihayet fiyatı açıklandı. Mavi tik işaretinin Türkiye fiyatı 110 TL olarak belirlendi.

İlk olarak ABD'de kullanılmaya başlanan mavi tik, diğer ülkelerde dahil Türkiye'de de yer almaya başladı. Diğer ülkelerde kullanıcılar 8 dolar karşılığında mavi tike sahip olurken, Türkiye'de kullanıcılar 110 TL karşılığında Twitter Blue aboneleri mavi tike sahip olacak.

Twitter mavi tiki ücretli yapmasının ardından tepkilerin odağı olan Musk, bu kararı Twitter'ı daha güvenli hale getirmek için aldığını söyledi. Ayrıca mavi tike sahip olan kullanıcılar kullanıcı isimlerini Elon Musk olarak değiştirdiler.

Elon Musk, sahte hesapların başkasının ismini taklit ederek mavi tik almasını önlemek adına, bu durumu bildirmelerini istedi. Aksi takdirde hesapların silineceğini bildirdi.

Twitter mavi tik ücreti belli oldu! ile ilgili etiketler Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.