Twitter Instagram çöktü mü? Neden açılmıyor? Instagram akış yenilenemedi hatası nedir?

16 Ekim Cuma gününün ilk saatlerinde Twitter ve Instagram'ı kullananlar hata almaya başladı. Peki, Twitter Instagram çöktü mü? Neden açılmıyor? Instagram akış yenilenemedi hatası nedir? İşte detaylar…

Twitter Instagram çöktü mü? Neden açılmıyor? Sosyal medya bir kez daha Twitter Instagram çöktü mü haberleri ile gündeme geldi. 16 Ekim 2020 Cuma gününün ilk saatlerinde Twitter ve Instagram'da hatalar yaşandığı ve çöktüğü ifade edildi. Sorunun ne zaman düzeleceği konusunda henüz bir bilgilendirme yapılmadığı kaydedildi. Peki, Instagram akış yenilenemedi hatası nedir?

TWİTTER INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR?

Kullanıcıların merakla araştırdığı Twitter ve Instagram sorusu hakkında henüz açıklama yapılmadı. Açıklama geldiği anda haberimizde olacaktır.

INSTAGRAM AKIŞ YENİLENEMEDİ HATASI NEDİR?

Telefonunuzun ayarlar kısmına gelip, tarayıcı sekmesine girin ( Iphone ‘da “Safari” ),ardından orada yer alan “Tarama ve Tarayıcı verilerini & geçmişi Sil (ve benzeri.)” kısma basıp tarayıcımızın verilerini ve çerezlerini sıfırlıyoruz.

Ardından, Internet bağlantımızı kontrol ediyoruz eğer çalışır durumda ise Instagram ‘a tekrar bağlanmayı test ediyoruz. Olmaz ise DNS ayarlarımızı değiştiriyoruz, şu şekilde ( 8.8.8.8 – 8.8.4.4 ). Instagram ‘ı tamamen kapatıp (arka planda çalışmayacak şekilde) tekrar açıyoruz. Sorunumuz %99 düzelmiş olacaktır.

Ayrıca eğer, Wi-Fi bağlantınız varken Akış Yenilenemedi hatası alıyorsanız, 4G ‘ye geçince almıyorsanız, yukarıda anlattığımız yöntemler kesinlikle işe yarayacaktır.

 

 

Twitter Instagram çöktü mü? Neden açılmıyor? Instagram akış yenilenemedi hatası nedir? ile ilgili etiketler Twitter Instagram Akış yenilenemedi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.