Twitter hesap oluşturma!

Twitter hesap aç! Dünya genelinde en çok kullanılan sosyal ağlardan biri olan Twitter milyonlarca kullanıcısına kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor. Mevcut milyonlarca aktif kullanıcısının yanı sıra her gün bünyesine yeni hesap oluşturan kullanıcıların da katıldığı Twitter büyümeye devam ediyor. Twitter'da hesap açmak ve Twitter'a kaydolmak isteyen vatandaşlar için haberimizde yardımcı bir rehber hazırladık. Twitter hesap aç! Twitter hesap oluşturma! İşte tüm detaylar...

Twitter hesap oluşturma! Jack Dorsey, Noah Glass, Biz Stone, ve Evan Williams tarafından Mart 2006'da oluşturulup Temmuz 2006'da kullanıma açılan Twitter kısa sürede tüm dünyada büyük bir kullanıcı kitlesine ulaştı. Bu geniş aileye katılmak isteyen yeni kullanıcılar da her gün internette Twitter hesap aç, Twitter'a kaydol, hesap oluşturma gibi konuları araştırıyor. Biz de bu haberimize sizler için bu konuyu araştırdık ve ekledik. Twitter hesap aç! Kaydol! Twitter hesap oluşturma! İşte tüm detaylar...

Twitter hesap oluşturma!

TWİTTER HESABI AÇMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!

Sizlere bu haberimizde Twitter Hesabı Nasıl Açılır ve Twitter Kaydol Resimli Anlatım ile yardımcı olacağız.

Sosyal ağlardan en günceli Twitter hesabını nasıl açacağınızı bilmiyor musunuz? O zaman yazımızı dikkatlice takip edin. Twitter Hesap Aç çok kolay…

Twitter hesabı açmak istiyorsanız öncelikle Twitter .com sitesine girin. Daha sonra Twitter’ de yeni misin isim ve başlığı altında yer alan formu eksiksiz doldurun. Kullanıcı adına istediğiniz bir isim girin, twitter adresinizin bağlı olmasını istediğiniz bir e-posta adresi girin. Bir şifre oluşturun ve kaydol seçeneğine tıklayın. Adresininiz ilk ayağı tamamlandı.

Twitter hesabınızın onaylanması için Mail adresine gereksinimiz var. Bu kısımın ardından Twitter’a bugün katıl başlığı adı altında bilgilerinizi eksiksiz doldurun ve Hesabımı oluştur’a tıklamanız yeterlidir.

Artık sizinde bir Twitter hesabınız var. Twitter hesabınızı ilk oluşturduğunuz sırada e-posta adresinize bir doğrulama kodu gönderilmiştir. Mail kutunuzu kontrol edin ve bu kodu buluğ ona tıklayın böylece Twitter hesabızı artık kullanabilirsiniz.

BİLGİSAYARDAN TWİTTER HESABI AÇMAK İÇİN RESİMLİ ANLATIM!

Bilgisayarınızla Twitter hesabı açmak için öncelikle Twitter’ın Türkçe giriş sayfasına şu linkten gidin.

Sayfanın sağ orta kısmında bulunan Twitter’da yeni misin? kutucuğu olan kısmı bulun(ekran görüntüsü hemen aşağıda). Bu kısıma ad-soyad, aktif olan bir e-posta adresi ve bir de şifre yazarak Twitter’a kaydol kutucuğuna tıklayın.

Twitter hesap oluşturma! - Resim : 2

Sonraki sayfada bir önceki sayfada yaptığınız işlemlerin bir tekrarına ek olarak bir de kullanıcı adı belirlemeniz istenecek. Nasıl bir sayfa ile karşılaşacağınızı hemen şu görsel ile görebilirsiniz.

Twitter hesap oluşturma! - Resim : 3

Bilgilerinizi tekrar girip bir de kullanıcı adı belirledikten sonra Kaydol butonuna basın.
Son işlem olarak bilgilerinizi girerken kullandığınız e-posta adresinize gidip Twitter’ın size gönderdiği onay mailini açın ve Twitter hesabınızı açmak için onaylamak için gönderilen linke tıklamanız gerekiyor.

AKILLI TELEFON VE TABLETLERDEN TWİTTER NASIL AÇILIR?

Öncelikle telefonunuzun işletim sistemine göre değişkenlik gösteren uygulama indirme merkezine gidin ve Twitter uygulamasını bulup, telefon veya tabletinize indirin. Sizlere kolaylık olsun diye popüler işletim sistemleri için direkt uygulamayı indirme linklerini bizler araştırıp bu yazıya ekledik. işletim sisteminizle olan indir linkine tıklayarak direkt Twitter uygulamasını telefonunuza veya tabletinize indirebilirsiniz.

AKILLI TELEFONLAR İÇİN TWİTTER UYGULAMASI İNDİRME LİNKLERİ

iPhone için Twitter indir!

Android için Twitter indir!

Windows Phone için Twitter indir!

Uygulamayı telefon ya da tabletinize indirdikten sonra ekrandaki Twitter simgesine tıklayın.

Açılan ekranda yeni hesap aç ya da sign-up linkini bulup tıklayın.

Kullanıcı adı, ad-soyad, şifre ve e-posta adresi girdikten sonra kaydol veya sign-up butonuna tıklayın.

E-posta adresinize giderek Twitter’dan gelen onay e-postasını açıp içerisindeki onay linkine tıklayın.

Twitter hesap oluşturma! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.