Twitter 'hack'lenen hesap sayısını açıkladı

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Twitter, geçtiğimiz günlerde yaşanan 'hack skandalında' ele geçirilen hesap sayısını açıkladı.

Sosyal medya platformu Twitter'e önceki gün yapılan sanal saldırının boyutları netleşmeye başladı.

130 ÖNEMLİ HESAP HACK'LENDİ

Twitter'dan yapılan açıklamada, saldırıda toplam 130 kişinin hesaplarının 'hack'lendiği duyuruldu.

SORUNLAR İÇİN ADIM ATILIYOR

Sosyal medya platformu Twitter'da hacklenme skandalı yaşanıyor. Dünyaca ünlü siyasilerin ve büyük şirketlerin hesapları tek tek hackleniyor. Twitter'dan konuyla ilgili açıklama geldi. Twitter yaptığı açıklamada, sorunun düzeltilmesi için adımlar atılıyor ifadesi kullanıldı.

Twitter'a önceki gün yapılan sanal saldırıda aralarında Barrack Obama, Bill Gates, Elon Musk, Joe Biden, Warren Buffett, Kanye West, Michael Bloomberg, Apple, Uber ve Jeff Bezos'un resmi Twitter hesapları hack'lenmiş ve hesaplardan Bitcoin dağıtımı yaptıklarına dair mesaj paylaşılmıştı.

Söz konusu paylaşımlara tıklayan kişilerin hesaplarından yaklaşık 110 bin dolar ele geçirilmişti.

Twitter 'hack'lenen hesap sayısını açıkladı ile ilgili etiketler Twitter Şirket hack ünlü hesap
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.