Twitter çöktü mü? Binlerce kullanıcı Twitter'da paylaşım sorunu yaşıyor...

Dün gece itibariyle sosyal medya platformu Twitter'da birçok kullanıcı giriş sorunu yaşadı. Kimi kullanıcıda ana sayfa akışı gerçekleşmezken, kimi kullanıcıda ise bildirimler bölümüne giriş yapılamadı. Twitter'dan konuyla ilgili açıklama Twitter'ın resmi destek sayfasından geldi. Ancak sorun hala çözülemedi.

Sosyal medya platformu Twitter'a birçok kullanıcı dün geceden bu yana erişim sorunu yaşıyor. Bazı kullanıcıların ana sayfa akışı gerçekleşmezken bazı kullanıcılar ise bildirimler bölümüne giriş yapamıyor.

50 BİNDEN FAZLA KULLANICI GİRİŞ YAPAMADI

DownDetector.com'a göre hata raporları, TSİ 03.00 sıralarında artış gösterdi ve 50 binden fazla kullanıcı platforma erişemediğini bildirdi. Aynı şekilde Tweetdeck servisine de erişim sorunu yaşanıyordu. Bu sabah itibariyle de Twitter'da paylaşım yapılamamaya başlandı.

"SORUNUN ÇÖZÜLMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Konuya ilişkin Twitter'dan açıklama geldi. Reuters'ın geçtiği habere göre, Twitter'dan yapılan açıklamada tweet'lerin yüklenemediği ve sorunun yakın zamanda çözülmesi için çalıştıkları belirtildi.

Twitter çöktü mü? Binlerce kullanıcı Twitter'da paylaşım sorunu yaşıyor...

TWİTTER GİRİŞ SORUNU HALA GÖZÜLMEDİ

Saatler geçmesine rağmen sorun tam olarak çözülebilmiş değil, Bazı kullanıcılar hesaplarına giriş yapamazken bazı kullanıcılar ise giriş yapsa bile tweet atamıyor.

Twitter çöktü mü? Binlerce kullanıcı Twitter'da paylaşım sorunu yaşıyor... ile ilgili etiketler Twitter twitter sorun
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.