Twitter çöktü mü? Neden çalışmıyor? Sosyal medya kapatıldı mı?

30 Ağustos tarihinde sosyal medya kullanıcıları Twitter’a girmekte oldukça zorlanıyor. Twitter’ın yavaşlaması sonrasında Twitter çöktü mü sorusunun cevabı aranıyor. Twitter çöktü mü? Twitter neden çalışmıyor? Sosyal medya kapatıldı mı? İşte detaylar…

30 Ağustos gününde saat 13.00’dan itibaren bazı sosyal medya kullanıcıları Twitter’ın yavaşlamasından sonra oldukça zor anlar yaşıyor. Twitter’a daha önceden gönderilen iletilerin ve buna bağlı olarak mesajların açılmaması Twitter’ın çöktüğü iddialarını gündeme taşıyor. Peki, Twitter çöktü mü? Twitter neden çalışmıyor? Sosyal medya kapatıldı mı?

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ? NEDEN AÇILMIYOR?

30 Ağustos tarihinde Twitter’a giremeyen kullanıcılar Twitter çöktü mü sorusunun cevabını ararken konu hakkında henüz net bir açıklama yapılmaması sonrasında bekleyiş devam ediyor.

Twitter çöktü mü? Neden çalışmıyor? Sosyal medya kapatıldı mı? ile ilgili etiketler Twitter Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.