Twitter beklenen özelliği herkese açtı!

Twitter, aylardır test ettiği 'tweetlere yanıt verebilecek kişileri seçme' özelliğini tüm kullanıcılara sundu. Twitter kullanıcıları bu yeni özelliği hem uygulama üzerinden hem de web tarayıcısından kullanabilecek.

Popüler sosyal medya platformu Twitter, mayıs ayından bu yana test ettiği Tweetlere yanıt verebilecek kişileri seçme özelliğini tüm kullanıcılarına sundu.

Bu özelliğe artık hem uygulamalarından hem de internet sitesinden erişilebilecek.

3 SEÇENEK BULUNUYOR

Twitter’dan yeni özelliğe dair yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

"Tweetiniz sizin alanınız demek, bu nedenle insanların başlattıkları sohbetler üzerinde daha fazla kontrol sağlamaları için yeni ayarları test ediyoruz. Bazen insanlar kimin cevap verebileceğini seçebildikleri zaman neler olduğu hakkında daha rahat konuşurlar. İnsanların bu ayarları daha önce gerçek anlamda mümkün olmayan sohbetleri gerçekleştirmek için kullandıklarını gördük. Bugünden itibaren istenmeyen yanıtların anlamlı sohbetlerin önüne geçmemesi için bu ayarları herkes kullanabilecek.

Nasıl çalıştığını açıklayalım. Tweet atmadan önce, üç seçenekle kimin yanıt verebileceğini seçin:

1) Herkes (standart Twitter ve varsayılan ayar),
2) Sadece takip ettiğiniz insanlar veya
3) Sadece bahsettiğiniz insanlar. Son iki ayara sahip Tweetler etiketlenecek ve yanıt veremeyen kişiler için yanıtla simgesi grileşecek. Yanıt veremeyen kişiler yine de bu Tweetleri görüntüleyebilecek, Retweetleyebilecek, Yorum ile Retweetleyebilecek, paylaşabilecek ve beğenebilecek."

Twitter beklenen özelliği herkese açtı! ile ilgili etiketler Twitter Sosyal Medya tweet özellik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.