Twitter 16 yıldır beklenen özelliği duyurdu: Düzenleme butonu geliyor

Twitter, belki de kuruluşundan bu yana en çok beklenen güncellemeyi resmen duyurdu. Uzun zamandır kullanıcılar tarafından istenen düzenleme özelliğinin çok yakında test edilmeye başlanacağı açıklandı. Söz konusu özellik sayesinde artık harf hatası yaptığınız veya belirli bir kısmını düzenlemek istediğiniz tweetleri kaldırıp tekrar paylaşmanız gerekmeyecek.

Twitter, yıllardır belki de en çok istenen özellik olan düzenleme özelliğini test etmeye başlayacağını açıkladı.

Uzun zamandır kullanıcılar tarafından istenen bu özellik sayesinde artık harf hatası yaptığınız veya belirli bir kısmını düzenlemek istediğiniz tweetleri kaldırıp tekrar paylaşmanız gerekmeyecek.

ÇOK YAKINDA TESTLER BAŞLAYACAK

Şirket, önümüzdeki aylarda Twitter Blue aboneleriyle özelliği test etmeye başlamayı planladığını açıkladı.

Şirketin tüketici ürünleri başkan yardımcısı Jay Sullivan, düzenlemenin uzun yıllardır en çok istenen Twitter özelliği" olduğunu söyledi.

Twitter, geçen yıldan beri özelliğin güvenli bir şekilde nasıl oluşturulacağını araştırıyor.

Twitter 16 yıldır beklenen özelliği duyurdu: Düzenleme butonu geliyor ile ilgili etiketler Twitter Test düzeltme paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.