Tweetin doğruluğunu kontrol etmeyen Küçükkaya rezil oldu!

ABD Başkanı Donald Trump'ın adını kullanarak parodi bir hesap açan Türk, tüm dünyayı kandırdı. Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya ise doğruluğunu kontrol etmediği hesaptan atılan tweeti canlı yayında yayınladı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın ismiyle Twitter'da parodi hesap açan bir Türk tüm dünyayı trolledi.

Türk hesap, dünkü dörtlü zirve sonrası Erdoğan, Johnson, Merkel ve Macron'un fotoğrafını "İki Türk bir Alman bir Napolyon" şeklinde paylaşırken dünya medyasından isimler bunu gerçek Trump'ın paylaştığını sandı.

Tweetin doğruluğunu kontrol etmeyen Küçükkaya rezil oldu!

New York Times yazadı David Kirkpatrick, Amberin Zaman, Mine Kırıkkanat ve bazı YPG'li hesapların paylaştığı mesajı FOX TV'den İsmail Küçükkaya ise programında yayınladı.

Sahte Trump paylaşımı üzerinden analiz yapan Küçükkaya bu haberiyle sosyal medyada günün konusu oldu.

İşte tweeti ciddiye alan diğer kişiler:

Tweetin doğruluğunu kontrol etmeyen Küçükkaya rezil oldu! - Resim : 2

Tweetin doğruluğunu kontrol etmeyen Küçükkaya rezil oldu! - Resim : 3

Tweetin doğruluğunu kontrol etmeyen Küçükkaya rezil oldu! - Resim : 4

 

Tweetin doğruluğunu kontrol etmeyen Küçükkaya rezil oldu! ile ilgili etiketler Donald Trump Fox TV İsmail Küçükkaya troll
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.