Tweetdeck kullanıcılarına kötü haber: Ücretli olabilir

Twitter'da çoklu hesap yönetimini uygulayan Tweetdeck'i kullananlara kötü bir haber geldi. Ortaya çıkan son iddiaya göre Tweetdeck ücretli olabilir.

Twitter'da çoklu hesap yönetimi ve diğer pek çok konuda öne çıkarak daha iyi bir Twitter deneyimi sunan popüler uygulama TweetDeck, ücretli olabilir.

TweetDeck, Twitter'ın kendi ana sayfasına göre daha farklı ve kullanıcı dostu özellikler sunması sebebiyle tercih edilen uygulamalardan birisi. Öyle ki Twitter da TweetDeck'in varlığı ve kullanım oranlarını 'farkederek', popüler uygulamayı 2011 yılında bünyesine kattı.

TweetDeck ile ilgili paylaşılan son bilgiler, uygulamanın 'yakın zamanda ücretli olabileceğinin' işareti niteliğinde. Güvenlik araştırmacısı Jane Manchun Wong, TweetDeck'in yeni kayıt sayfasında bir detaya rastladı. Henüz yayında olmayan o sayfada TweetDeck'in avantajlarından bahsedilirken 'Reklamsız deneyim' ibaresi yer alıyordu.

Uygulamanın mevcut versiyonunda reklamlar Twitter'da olduğu gibi uygulamada da yer alıyor. Yeni oluşturulan sayfada reklamsız olmasının vurgulanması, TweetDeck'in yakında ücretli olacağı şekilde yorumlanıyor. Bu konuda da akıllara Twitter’ın abonelik servisi Twitter Blue geliyor.

 

 

Tweetdeck kullanıcılarına kötü haber: Ücretli olabilir ile ilgili etiketler Reklam Twitter tweetdeck ücretli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.