TWD 9.sezon 1.bölüm izle! Rick ne yaptı? The Walking Dead 9.sezon Türkçe altyazılı Full HD!

The Walking Dead 9 sezon 1.bölümü yayınlandı. Her bölümü ekranlara damga vuran yapımın yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. TWD soluksuz hikayesi izleyicileri ekranları başına kilitliyor. Dizinin hayranları nasıl izleyebileceklerini araştırmaya başladı. Rick'in ne yapacağı merak ediliyor. İşte TWD 9.sezon 1.bölüm izle! Detaylar haberimizde...

TWD 9.sezon 1.bölüm izle! Yıllardır dünyada büyük ilgi ile izlenen The Walking Dead'in yeni sezonu başladı. Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile adından söz ettiren dizinin yeni bölümünde neler olacağı ise merak konusu. TWD'in yeni bölümünün nasıl izleneceği gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte TWD 9.sezon 1.bölüm izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

TWD 9.sezon 1.bölüm izle! Rick ne yaptı? The Walking Dead 9.sezon Türkçe altyazılı Full HD!

THE WALKING DEAD YENİ SEZONDA NELER YAŞANACAK?

AMC ekranlarının uzun soluklu dizisi yeni sezonunda, eski bölümlerden “All Out War”un sonrasında yaşananları takip edecek. Rick Grimes ve arkadaşlarının, Saviors adlı gruba ve liderleri Negan’a karşı verdiği mücadelenin ardından 1,5 yıl geçmiştir. Rick’in liderliğinde yeniden hayata tutunmaya çalışan topluluklar, birlikte çalışarak huzur ortamını sağlamaya çalışmaktadır. Ancak insan eliyle inşa edilen yapılar, doğanın yıkıcı gücüne maruz kalacak; hayatta kalan insanları yeni mücadelelere savuracaktır.

TWD 9.SEZON 1.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

 The Walking Dead

The Walking Dead, Frank Darabont tarafından geliştirilen bir Amerikan televizyon dizisidir. Hikâyesi, Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard 'ın aynı adlı çizgi romanına dayanmaktadır. Dizinin başrolünde, geçirdiği bir kaza sonrası girdiği komadan beklenmedik biçimde uyanan ve artık tüm dünyaya George A. Romero'nun korku filmlerindeki zombileri andıran etobur "aylaklar"ın egemen olduğunu keşfeden şerif yardımcısı[2] Rick Grimes rolüyle Andrew Lincoln yer almaktadır. Grimes, bulunduğu hastahaneden ayrılarak, ailesini bulmak için yola koyulur ve yol boyunca, bu yeni dünya düzeninde sağ kalmayı başarabilmiş ve kendisi gibi yaşam savaşı veren diğer birçok kişiyle karşılaşır ve yola onlarla devam ederek, kendi grubunu oluşturur.

The Walking Dead'in prömiyeri 31 Ekim 2010 tarihinde Amerikan televizyon kanalı AMC'de gerçekleşmiştir.2010'nun Kasım ayının ilk haftasında Fox International Channels'da uluslararası gösterimi yapılmasının ardından aldığı olumlu eleştirilerin ışığında AMC, 16 Ekim 2011'de başlayan ve on üç bölümden oluşan ikinci sezonun çekilmesini istemiştir. İkinci sezonun iki bölümü yayınlanmışken, AMC, dizinin üçüncü sezonunun çekileceğini ve 14 Ekim 2012'de üçüncü sezonun başlayacağını duyurmuştur. 21 Aralık 2012 tarihinde ise AMC, dizinin dördüncü sezonda devam edeceğini açıklamıştır. 11 Ekim 2015'te 6. sezonun çıkacağı kesinleşmiştir ve ardından 7. sezon gelmektedir. Şu an da 7. sezon devam etmektedir. 8. sezon onayını almıştır.

Dizi, gösterimi süresince düzenli olarak olumlu eleştiriler almış ve En İyi Televizyon Dizisi dalında bir Altın Küre ile bir Writers Guild of America ödülüne aday gösterilmiştir.[11][12] Dizi, ayrıca, bir kablo televizyon kanalı dizisi olarak çeşitli rekorlar kırarak güçlü bir Nielsen reytingi elde etmiş ve üçüncü sezonun prömiyeri 10.9 milyon kişi tarafından seyredilerek, tarihteki en çok izlenen kablo drama dizisi olmayı başarmıştır.

Dizinin öncesinde yaşanmış olayları ve zombi kıyametinin nasıl gerçekleştiğini konu alan bir yan dizi, Fear The Walking Dead, Ağustos 2015'te yayına başlamıştır.

The Walking Dead, Frank Darabont tarafından geliştirilen bir Amerikan televizyon dizisidir. Hikâyesi, Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard 'ın aynı adlı çizgi romanına dayanmaktadır. Dizinin başrolünde, geçirdiği bir kaza sonrası girdiği komadan beklenmedik biçimde uyanan ve artık tüm dünyaya George A. Romero'nun korku filmlerindeki zombileri andıran etobur "aylaklar"ın egemen olduğunu keşfeden şerif yardımcısı Rick Grimes rolüyle Andrew Lincoln yer almaktadır. Grimes, bulunduğu hastahaneden ayrılarak, ailesini bulmak için yola koyulur ve yol boyunca, bu yeni dünya düzeninde sağ kalmayı başarabilmiş ve kendisi gibi yaşam savaşı veren diğer birçok kişiyle karşılaşır ve yola onlarla devam ederek, kendi grubunu oluşturur.

The Walking Dead'in prömiyeri 31 Ekim 2010 tarihinde Amerikan televizyon kanalı AMC'de gerçekleşmiştir. 2010'nun Kasım ayının ilk haftasında Fox International Channels'da uluslararası gösterimi yapılmasının ardından aldığı olumlu eleştirilerin ışığında AMC, 16 Ekim 2011'de başlayan ve on üç bölümden oluşan ikinci sezonun çekilmesini istemiştir.[5][6] İkinci sezonun iki bölümü yayınlanmışken, AMC, dizinin üçüncü sezonunun çekileceğini ve 14 Ekim 2012'de üçüncü sezonun başlayacağını duyurmuştur. 21 Aralık 2012 tarihinde ise AMC, dizinin dördüncü sezonda devam edeceğini açıklamıştır. 11 Ekim 2015'te 6. sezonun çıkacağı kesinleşmiştir ve ardından 7. sezon gelmektedir. Şu an da 7. sezon devam etmektedir. 8. sezon onayını almıştır.

Dizi, gösterimi süresince düzenli olarak olumlu eleştiriler almış[9][10] ve En İyi Televizyon Dizisi dalında bir Altın Küre ile bir Writers Guild of America ödülüne aday gösterilmiştir.[11][12] Dizi, ayrıca, bir kablo televizyon kanalı dizisi olarak çeşitli rekorlar kırarak güçlü bir Nielsen reytingi elde etmiş ve üçüncü sezonun prömiyeri 10.9 milyon kişi tarafından seyredilerek, tarihteki en çok izlenen kablo drama dizisi olmayı başarmıştır.

Dizinin öncesinde yaşanmış olayları ve zombi kıyametinin nasıl gerçekleştiğini konu alan bir yan dizi, Fear The Walking Dead, Ağustos 2015'te yayına başlamıştır.

TWD KONUSU

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salgınını konu eder. Bu dünyada, zombiler, hikâyenin geçtiği bölgenin yerel argosunda "aylaklar" adıyla anılmaktadır. Sadece beyinleri yokedilerek etkisiz hale getirilebilen bu aylaklar, herhangi bir canlıyı yakalayıp parçalayarak yiyen "yaşayan ölüler" olarak betimlenmiştir. Aylaklar, ayrıca, sağlıklı insanları ısırarak veya tahrip ederek içlerindeki zombi virüsünü bulaştırma yoluyla kendileri gibi birer zombiye dönüştürebilmektedir. Seri, bu vahşi zombilerin ortaya çıkışını ve bu ani gelişme sonrasında kendilerini amansız bir yaşam mücadelesi vermek zorunda bulan bir küçük grubun hikâyesini ele almaktadır.

Grubun lideri, zombi salgını öncesi şerif yardımcılığı yapmış olan olan Rick Grimes'tır. Grup, her fırsatta grubun dinamiğini etkileyen/değiştiren yürüyen zombilerin korkusu ile yüzleşmektedir.

Hikâye, çoğunlukla ana karakter Rick Grimes'ın grubunun, aylak sürüsünden uzak ve güvenli bir yer aradıkları Atlanta metropol bölgesi ile Amerika'nın Georgia eyaleti çevresindeki kuzey kırsal bölgede geçmektedir. Konu, yaşam mücadelesi verenler bu grubun zombi sürüsüne karşılık hayatları ile kendi insanlıklarını dengelemeye çalışmaları, gruptaki üyelerin öldürülmeleri ile başa çıkmaları, tanıştıkları ve çoğu tehlikeli ya da yırtıcı olan başka insanlarla uğraşmaları gibi ikilemleri ele almaktadır.

 

TWD 9.sezon 1.bölüm izle! Rick ne yaptı? The Walking Dead 9.sezon Türkçe altyazılı Full HD! ile ilgili etiketler twd 9sezon 1.bölüm izle The Walking Dead
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.