TV8 yardım kampanyasında ne kadar para toplandı? Kimler yardım da bulundu?

TV8 yardım kampanyasında ne kadar para toplandı? TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı önderliğinde düzenlen yardım kampanyasına destek yağmaya devam ediyor. Elazığ ve Malatya'da yaşanan depremler sonrası mağdur olan vatandaşlarımıza yardım için düzenlenen TV8' de Tek Yürek programına bir çok ünlü isim katılıyor. Programda ne kadar para toplandığı araştırılmaya başlandı. İşte TV8 yardım kampanyasında ne kadar para toplandı? Kimler yardım da bulundu? Merak edilen detaylar haberimizde...

TV8 yardım kampanyasında ne kadar para toplandı? Elazığ ve Malatya'da yaşanan depremler sonrası mağdur olan vatandaşlarımıza yardım için düzenlenen TV8' de Tek Yürek programına bir çok ünlü isim katılıyor. Programda ne kadar para toplandığı araştırılmaya başlandı. TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı önderliğinde düzenlen yardım kampanyasına destek yağmaya devam ediyor. İşte TV8 yardım kampanyasında ne kadar para toplandı? Kimler yardım da bulundu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Türkiye, 6.8 büyüklüğündeki depremle sarsılan Elazığ için tek yürek oldu. Acun Ilıcalı, Elazığ depremi nedeniyle zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı. Çok sayıda ünlü ve zengin ismin yanı sıra birçok vatandaş da kampanyaya katkıda bulundu.

40 MİLYONUN ÜZERİNDE BAĞIŞ TOPLANDI

Acun Ilıcalı'nın başlattığı yardım kampanyasında şu ana kadar 40 milyonun üzerinde bağış toplandı.

CANLI YAYINA BAĞLANDI, 300 BİN LİRA BAĞIŞI AÇIKLADI

Beşiktaş Kaptanı Burak Yılmaz, yayına bağlanarak yaptığı açıklamada "Futbolcu kardeşlerimiz olarak biz 300 bin TL yardımda bulunuyoruz" dedi.

ACUN ILICALI TEŞEKKÜR ETTİ

Acun Ilıcalı da Beşiktaşlı futbolcuların duyarlı davranışı üzerine üzerine "Çok teşekkür ediyorum Burak. Bu duyarlılığa sahip olmak çok güzel. Beşiktaş camiasına ne mutlu ki, böyle duyarlı futbolcuları var" ifadelerini kullandı.

ÖZDİLEK'TEN 1 MİLYON

Kanalın yayınına bağlanan iş adamı Hüseyin Özdilek, 1 milyon TL bağışta bulundu. Özdilek "Allah devletimize milletimize zeval vermesin" ifadelerini kullandı.

REKOR BAĞIŞ CEMİL KAZANCI'DAN GELDİ

Acun Ilıcalı'ya SMS mesajı atan Cemil Kazancı ise 2 milyon TL bağışladığını açıkladı. Böylece, programın rekor bağışı Cemil Kazancı'dan gelmiş oldu.

Filistin asıllı Ahmet Elser ise 500 bin TL bağışta bulundu. İş adamı Fettah Tamince ise Acun'un başlatığı kampanyaya 250 bin TL bağışta bulundu.


İNEGÖL MOBİLYA, DEPREMZEDELERİN MOBİLYA İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAK

İnegöl Mobilya, depremde evi yıkılan ve zarar gören tüm ailelerin mobilya ihtiyaçlarını karşılayacaklarını açıkladı.

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU'DAN 20 BİN TL

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'daki depremzedeler için 20 bin TL bağışta bulundu. Canlı yayına bağlanan Soylu, "Kampanyadan sadece ben değil, sayın Cumhurbaşkanımız da memnun. Sizlere selamları var" dedi.

Cihan Kamer, Atasay Kuyumculuk ve Huqqa adına toplamda 1 milyon TL bağışladı.

TV8 yardım kampanyasında ne kadar para toplandı? Kimler yardım da bulundu? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı TV8 deprem canlı yayın yardım kampanyası destek tv8de tek yürek
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.