TV8 yan ekran 1890 SMS gönder! Survivor 2021 oylaması nasıl yapılır?

Survivor 2021 finali için TV8 yan ekran oylama 25 Haziran akşamında yeniden aktif olacak. İzleyenler Poyraz ve İsmail’ finalde şampiyon olabilmesi adına Survivor 2021 oylaması nasıl yapılıyor sorusuna cevap arıyor. Peki, 1890 SMS ücreti ne kadar?

Survivor 2021 finalistleri için TV8 yan ekran uygulaması üzerinden ya da 1890 SMS atarak oylamaya katılma şansınız bulunuyor. 25 Haziran akşamında gerçekleşecek olan Survivor 2021 finalinde Poyraz ya da İsmail’i destekleyenler bunun için TV8 yan ekran uygulamasından yardım alıyor.

Survivor 2021 oylaması nasıl yapılıyor?

TV8 yan ekran uygulaması ile Survivor 2021 yarışmasının kamera arkası görüntüleri, özel fotoğraflar gibi içeriklerine erişim imkanı bulunmaktadır. Bunun yanında Yan Ekran uygulamasından daha birçok işlem gerçekleştirilebilmektedir.

Survivor 2021 yarışmacıları arasından şampiyon olanı belirlemek için SMS kullanmak adına; yarışmacının adını yazıp 1890'a göndererek oy kullanabilirsiniz.

* Yarışmalarda jüri olup, vereceğiniz oylarla favori yarışmacılarınızı birinciliğe taşıyın

* Yorumlarınızla programların gidişatına yön verin, merak ettiklerinizi sorun

* Anketlerde oy kullanın, sonuçları anında öğrenin

* Hiçbir yerde izleyemeyeceğiniz kamera arkası görüntülerini ve çok özel fotoğrafları görün

* Program çekimlerine konuk veya ziyaretçi olma, sürpriz ödüller kazanma fırsatı elde edin

TV8 yan ekran 1890 SMS gönder! Survivor 2021 oylaması nasıl yapılır? ile ilgili etiketler tv8 yan ekran survivor 2021 survivor oylama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.