Sihirli Annem 1. bölüm full izle!

Sihirli Annem 1. bölüm full izle! Sihirli Annem 1. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde TV8'de. 1 Ocak tarihinde ilk bölümüyle ekrana gelen fenomen dizi Sihirli Annem 1. bölüm tek parça Exxen'de izlenebilecek. Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sihirli Annem 1. bölüm izle bağlantısı merak ediliyor. Exxen platformunda güncel haliyle yıllar sonra yayınlanan Sihirli Annem 1. bölüm tek parça bu akşam TV 8'de izlenebilecek. Peki, Sihirli Annem 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SİHİRLİ ANNEM 1. BÖLÜM NASIL İZLENİR?

Exxen Tv için hazırlanan yeni Sihirli Annem bu akşam birinci bölümüyle Tv8'de saat 20:00'da ekrana gelecek.

SİHİRLİ ANNEM 1. BÖLÜM İZLEME LİNKİ

Sihirli Annem 1. bölüm full izle! - Resim : 2


SİHİRLİ ANNEM YENİ KADROSUNDA KİMLER VAR?

Sihirli Annem’in oyuncuları arasında Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Nergis Kumbasar, Lale Başar, Çiçek Acar, Bülent Seyran, Hande Katipoğlu, Eylem Yıldız'ın yanı sıra çocuk oyuncular Nisa Sofiya Aksongur, Cemre Demircan ve Egemen Uysal rol alıyor.

Sihirli Annem 1. bölüm full izle! - Resim : 3

Dizide Cem’in çocukluk aşkı Tuğçe’yi Nisa Sofiya Aksongur, Ceren’i Cemre Demircan, Cem’i ise Egemen Uysal canlandıracak. Daha önce Zeynep Özkaya'nın oynadığı Çilek karakterini ise Eylül Ugan canlandırıyor.

EXXEN SİHİRLİ ANNEM KONUSU NEDİR?

Betüş adlı perinin, eşi vefat eden iki çocuk babası Sadık ile evlenmesi ve sonrasında gelişen hikayenin anlatıldığı Sihirli Annem tekrar ekranlarda olacak.

 

 

Sihirli Annem 1. bölüm full izle! ile ilgili etiketler TV8 sihirli annem tv 8 canlı yayın sihirli annem 1. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.