TV8 MasterChef stüdyosu nerede? MasterChef 2022 nerede çekiliyor?

TV8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışması MasterChef 2022 yeni sezon yeni bölümleriyle izleyiciyi yine ekran başına kilitledi. Tüm heyecanlı anların yaşandığı stüdyo ise merak konusu oldu. Peki Masterchef 2022 nerede çekiliyor? MasterChef stüdyosu nerede?

Jüri üyeliklerini Şef Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın yaptığı ve tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef 2022 yeni sezonu ile yine heyecan dolu anlara sahne oluyor. Peki MasterChef Stüdyosu nerede, prpgram nerede çekiliyor?

 MASTERCHEF 2021 STÜDYOSU NEREDE?

Birbirinden heyecanlı anların yaşandığı MasterChef 2022'de her bölüm ayrı bir rekabet hikayesi çıkıyor. İzleyici de MasterChef stüdyolarının nerede olduğunu merak ediyor. İstanbul'da bulunan tv8 stüdyolarında yapılan MasterChef çekimleri Sarıyer'de yapılıyor.

 

TV8 MasterChef stüdyosu nerede? MasterChef 2022 nerede çekiliyor? ile ilgili etiketler MasterChef tv8 masterchef stüdyosu nerede masterchef nerede çekilyior
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.