Kırmızı Oda 17. son bölüm izle! Kırmızı Oda 18. bölümde neler olacak?

TV 8 canlı yayında Kırmızı Oda yeni bölüm ekrana geliyor. Binnur Kaya'nın başrol oynadığı ve Cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi Kırmızı Oda 17. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde TV 8'de izlenebilecek. Peki, Kırmızı Oda 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kırmızı Oda 17. bölüm izle linki dizinin takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı. 25 Aralık Cuma akşamı yeni bölümüyle TV8'de yayınlanacak olan Kırmızı Oda 17. bölüm tek parça youtube üzerinden de yayınlanacak. Peki, Kırmızı Oda yeni bölümde neler yaşanacak?

KIRMIZI ODA SON BÖLÜM ÖZETİ!

Doktor Hanım bir sürpriz yaparak Selvi’nin (Sema Keçik) evini ziyaret eder ve ikisinin yürüyüşü duygu yüklü anların yaşanmasına sebep olur. Esra (Elif Ceren Balıkçı) arkadaşlarıyla yaşadığı sorundan sonra okula gitmek istemeyince, Doktor Deniz, Esra’nın bu kırılganlığının ardındaki sebebi tespit eder.

Kırmızı Oda 17. son bölüm izle! Kırmızı Oda 18. bölümde neler olacak? - Resim : 2

Boncuk (Burcu Biricik),Doktor Hanım’la geçmişini paylaşır ve nihayet başka biriyle evlendirileceği günün geldiğine kendini inandırır. Yaşananlardan sonra aklı karışan Doktor Piraye, Doktor Deniz’e karşı soğuk bir tavır takınırken; hayalleri darmadağın olan Doktor Ayşe derdini Doktor Hanım’a açmak ister.

KIRMIZI ODA 18. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TV8 ekranlarının en çok takip edilen dizilerinden Kırmızı Oda yeni bölümüyle ekrana gelecek. Yeni bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimizde olacaktır.

KIRMIZI ODA 17. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kırmızı Oda 17. son bölüm izle! Kırmızı Oda 18. bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler TV8 kırmızı oda 17. bölüm canlı tv8

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.