TV reyting sonuçları 23 Kasım 2021! Salı hangi dizi birinci oldu?

23 Kasım reyting sonuçları izleyenler tarafından yakından takip ediliyor. Salı akşamlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı, Destan, Sana Söz, Yalancı, Evlilik Hakkında Her Şey dizilerinden kim birinci oldu? İşte, 23 Kasım 2021 TV reyting sonuçları…

23 Kasım reyting sonuçları merak ediliyor. ATV ekranlarında ilk bölümü ile yayınlanan Destan, TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, FOX TV’de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey, Star TV’de yayınlanan Sana Söz ve Show TV’de yayınlanan Yalancı dizilerinden kimin birinci olduğu araştırılıyor.

23 Kasım Reyting Sonuçları Açıklandı Mı?

23 Kasım Salı gününe ait reyting sonuçları henüz açıklanmadı. Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre zirvenin sahibi belli olacak.

23 Kasım Reyting sonuçları açıklanır açıklanmaz haberimizde olacak.

TV reyting sonuçları 23 Kasım 2021! Salı hangi dizi birinci oldu? ile ilgili etiketler reyting sonuçları tv+
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.