Tuzlaspor zirveyi Keçiörengücü'nden devraldı

Tuzlaspor, İstanbul'a lider gelen Keçiörengücü'nü tek golle mağlup edip zirvenin yeni sahibi oldu. Başkent ekibi üst üste 2 hafta zirve mücadelesi verdiği rakiplerine mağlup oldu. Altay ise sessiz ve derinden geliyor...

TFF 1. Lig'in 14. haftasında, haftaya averajla lider giren Keçiörengücü'nü ağırlayan Tuzlaspor, aynı puanda olduğu rakibini 1-0 mağlup ederek zirvenin yeni sahibi oldu.

Vefa Stadı'nda oynanan maçta İstanbul ekibine 3 puanı getiren golü 45'te Brezilyalı forvet Thuram kaydetti. Galibiyet serisini 3 maça, puanını da 27'ye yükselten teknik direktör Taner Taşkın'ın takımı Süper Lig yolunda kritik bir viraj döndü.

Tuzlaspor haftaya Adana Demirspor'a konuk olacak. 

3 maçlık galibiyet serisinin ardında hafta içi Giresunspor'a evinde 90'da yediği golle mağlup olan Keçiörengücü ise üst üste 2. kritik yenilgisini aldı ve zirvedeki yerini bıraktı. Başkent ekibi haftaya Balıkesirspor'u ağırlayacak.

ALTAY'DAN FARKLI GALİBİYET

Aynı saatte başlayan diğer maçta ise Altay deplasmanda Adanaspor'u 4-1 mağlup etti. Koronavirüs vakaları nedeniyle sarsılan ancak kısa sürede eski formuna kavuşan İzmir'in Siyah-Beyazlı temsilcisi 1 maç eksiğiyle 23'e yükseltti. Adanaspor ise 1 puanda kaldı.

Tuzlaspor zirveyi Keçiörengücü'nden devraldı ile ilgili etiketler Altay Adanaspor Tuzlaspor Keçiörengücü taner taşkın
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.