Tuzlaspor, İstanbulspor'u 2-0'la geçti

Süper Lig hedefiyle yola çıkan Tuzlaspor, 12. haftada İstanbulspor'u 2-0 mağlup ederek kötü gidişata son verdi. İstanbul ekibi zirveyle puan farkını 2'ye indirdi. Sarı-Siyahlılar ise 4 haftadır galibiyete hasret...

TFF 1. Lig'in 12. haftasında iki İstanbul ekibi Tuzlaspor ile İstanbulspor, Vefa Stadı'nda karşılaştı. 3 haftadır galibiyete hasret kalan Tuzlaspor, Tarık Tekdal (40) ve Matej Pučko'nun (72) golleriyle 2-0 kazandı.

Tuzlaspor'un Suriyeli orta saha oyuncusu Aias Aosman, 67'de penaltıyı gole çeviremedi. İstanbulspor kalecisi Alperen Uysal, penaltıyı kurtarmayı başardı.

Tuzlaspor, İstanbulspor'u 2-0'la geçti
Onur Ayık & Melih Kabasakal

Tuzlaspor bu galibiyetle puanını 21'e yükseltti. Bir maç eksiği bulunan Mavi-Beyazlılar, lider Altınordu'nun 2 puan gerisinde... Taner Taşkın'ın ekibi 13. haftada Eskişehirspor'a konuk olacak.

Galibiyet hasreti 4 maça çıkan Sarı-Siyahlılar ise 18 puanda kaldı. İstanbulspor haftaya zor günler geçiren Balıkesirspor'u ağırlayacak.

Tuzlaspor, İstanbulspor'u 2-0'la geçti ile ilgili etiketler TFF 1. Lig Tuzlaspor İstanbulspor
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.