Tuzlaspor Boluspor maçı ne zaman, saat kaçta? Tuzlaspor Boluspor şifresiz nasıl izlenir?

Spor Toto 1. Lig 22. hafta maçında Play-Off iddiasını devam ettirmek isteyen Tuzlaspor sahasında Boluspor’u konuk ediyor. Futbol severler Tuzlaspor Boluspor maçı şifresiz nasıl izlenir sorusuna cevap arıyor. Peki, Tuzlaspor Boluspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanacak?

Spor Toto 1. Lig 22. haftasında Tuzlaspor ile Boluspor takımları karşı karşıya geliyor. 21 Şubat 2021 Pazar gününde saat 13.30’da başlayacak Tuzlaspor Boluspor maçı Bein Sports Max 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor. Futbol severler ayrıca Tuzlaspor Boluspor maçını şifresiz olarak TRT Spor ekranlarından canlı olarak izleyebiliyor.

Geride kalan haftalarda topladığı 37 puanla 8. sırada yer alan Tuzlaspor geçen hafta deplasmanda Bursaspor ile 0-0 berabere kalırken; 19 puanla 15. sırada yer alan Boluspor ise geçen hafta sahasında lider Giresunspor’a 1-0 kaybetmişti.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Tuzlaspor deplasmanda 2-1 kaznamıştı.

Stat: Tuzla Belediye
Tarih: 21 Şubat 2021 Pazar
Saat: 13.30
Yayın: Bein Sports Max 1, TRT Spor

 

Tuzlaspor Boluspor maçı ne zaman, saat kaçta? Tuzlaspor Boluspor şifresiz nasıl izlenir? ile ilgili etiketler Boluspor Spor Toto 1. Lig Tuzlaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.